Αρχικήinet#OpISIS - Eκστρατεία των Anonymous hackers ενάντια στο ISIS

#OpISIS – Eκστρατεία των Anonymous hackers ενάντια στο ISIS

Η τρομοκρατική ομάδα του ισλαμικού κράτους (ISIS) χρησιμοποιεί τα sites κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter για να στρατολγήσει ανθρώπους. Για να φέρουν ένα τέλος σε αυτό, οι Anonymous hacktivists και οι followers τους προώθησαν μια «εκστρατεία» που ονομάζεται “#OpISIS” , ενάντια στο ISIS.

#OpISIS - Eκστρατεία των Anonymous hackers ενάντια στο ISIS
#OpISIS: A Cyber attack against Twitter accounts related to ISIS

Το κύριο κίνητρό τους είναι να θέσουν εκτός λειτουργίας όλα τα websites και τα κυριότερα Social Media accounts που σχετίζονται με το το  ISIS.

Οι hacktivists ξεκίνησαν μια αναζήτηση για να εντοπίσουν τα Twitter accounts που συνδέονται με το ISIS.  Το Μάρτιο του 2015, εντόπισαν σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες περισσότερους από 25,000 Twitter accounts.  Οι περισσότεροι από τους λογαριασμούς έχουν γίνει reported και έχουν αφαιρεθεί από το Twitter. Επίσης σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες «κατέστρεψαν» περισσότερα από 100 websites.

Οι Anonymous hackers διέρρευσαν τώρα περισσότερες από 4000 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διευθύνσεις IP και logs, τα οποία αναφέρουν ότι τα έχουν πάρει από τις online communities που υποστηρίζουν το ISIS.  Μερικά links στα dumps έχουν διαμοιραστεί στο Hackers Leaks website.

Μερικές από τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απαριθμούνται στην dump λίστα έχουν “*.gov” επέκταση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS