ΑρχικήinetΤα κινητά Surface της Microsoft μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι το 2017

Τα κινητά Surface της Microsoft μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι το 2017

Microsoft-Surface-Phone.Brandsynario

Καθώς η πλατφόρμα κινητών της Microsoft συνεχίζει τα άσκοπα σκαμπανεβάσματα μέσα σε έναν ωκεανό από iOS και Android, η εταιρεία μπορεί να καθυστερήσει όπως φημολογείται τις συσκευές τηλεφώνου Surface έως το 2017.

Τουλάχιστον, αυτό υποδηλώνει μια έκθεση που έρχεται από τον Daniel Rubino από τα κεντρικά των Windows. Επικαλούμενος “πηγές κοντά στα σχέδια της Microsoft,” ο Rubino αναφέρει ότι κάθε Surface τηλέφωνο που έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία δεν θα εμφανιστεί μέχρι κάποια στιγμή μέσα στο 2017.

Το τελευταίο μεγάλο μοντέλο κινητού τηλεφώνου – το Lumia 950 – το οποίο έχει τα Windows 10 Mobile, κυκλοφόρησε το Νοέμβριο. Αρκετές άλλες φορητές συσκευές των Windows 10 έχουν ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες.

Η Microsoft ελπίζει ότι οι κατασκευαστές εταίροι της θα είναι πιο χαλαροί κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους ή και παραπάνω.

Σύμφωνα με τα Windows Central, η Microsoft ελπίζει να κάνει επανεκκίνηση των προσπαθειών της για το υλικό της το επόμενο έτος, αφού το λογισμικό (Windows 10 Mobile) είχε περισσότερο χρόνο για να ωριμάσει.

Όταν τα τηλέφωνα κάνουν την εμφάνισή τους, ο Rubino αναφέρει ότι τα αρχικά σχέδια δείχνουν πως η Microsoft ελπίζει να κυκλοφορήσει τρία διαφορετικά μοντέλα που το καθένα απευθύνεται σε ένα διαφορετικό είδος χρήστη:

Καταναλωτές

Επιχειρήσεις

Prosumer / Enthusiast

Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι η Microsoft θα αφήσει το μοντέλο του κινητού χαμηλής τιμής, στο οποίο τα Windows Phone είχαν επιτυχία πριν από λίγα χρόνια.

Αν το σκεφτείτε, έχει νόημα – ιδίως στο πλαίσιο του branding των “Surface”. Εάν τα τηλέφωνα χαμηλότερου κόστους πρόκειται να υπάρχουν στα Windows 10 Mobile, θα πρέπει ίσως να δημιουργηθούν από ανθρώπους που δεν είναι της Microsoft.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS