ΑρχικήinetP9: Συνεργασία Huawei & Leica για δυό συσκευές χωρίς κάμερα Leica

P9: Συνεργασία Huawei & Leica για δυό συσκευές χωρίς κάμερα Leica

H Huawei σε συνεργασία με τη Leica παρουσίασε σήμερα τις δύο νέες high-end συσκευές της σε μια εκδήλωση στο Λονδίνο. Οι συσκευές Ρ9 και Ρ9 Plus είναι εδώ.Huawei Leica camera

Το νέο smartphone P9 διαθέτει μια οθόνη full HD 5,2 ιντσών, 3GB RAM, 32GB εσωτερική μνήμη, 3000mAh μπαταρία και ένα επεξεργαστή Octa-core, με 2.5GHz και 1.8GHz Kirin 955 chips.

Η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην Ασία θα έχει dual-SIM, ενώ το ευρωπαϊκό μοντέλο θα διαθέτει μόνο μία υποδοχή κάρτας SIM. Υπάρχει επίσης και ένα μοντέλο του P9 σε παραλλαγή των 128GB, αλλά δεν θα εμφανιστεί στην Ευρώπη.Huawei p9 speaker

Το μοντέλο P9 Plus διαθέτει 4GB RAM, μια μεγαλύτερη οθόνη σε 5,5 ιντσών full HD, χωρητικότητα δίσκου 64GB ή 128GB, και μια μεγαλύτερη μπαταρία στα 3,400mAh.

Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν κάρτες microSD προσθέτοντας έτσι περισσότερο χώρο για αποθήκευση φωτογραφιών, βίντεο, εφαρμογών ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Οι συσκευές έχουν σασί αλουμινίου όπως και το P8, αλλά χρησιμοποιούν θύρες USB τύπου C για τη σύνδεση με άλλες συσκευές και τη φόρτιση.

Φυσικά, το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό των συσκευών είναι η κάμερα, ή για να το πούμε καλύτερα οι κάμερες.

Αντί να χρησιμοποιούν ένα μόνο αισθητήρα, όπως τα περισσότερα smartphones, η συνεργασία της εταιρείας με τη Leica μας δίνει ένα διπλό αισθητήρα των 12-megapixel (ένα κανονικό RGB, και ένα μονόχρωμο). Η εταιρεία αναφέρει ότι η ποιότητα στις φωτογραφίες (χρωματιστές και ασπρόμαυρες) θα είναι ανώτερη.

Η συνεργασία με την Leica μπορεί να έφερε μια κάμερα με επανασχεδιασμένο UI, αλλά ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου EMUI της Huawei φαίνεται αμετάβλητο με μια γρήγορη ματιά.

Ένα πράγμα που δεν θα βρείτε στη συσκευή, είναι μια πραγματική κάμερα της Leica. Ενώ η εταιρεία φέρεται να βοήθησε στην τεχνογνωσία των φακών, η Huawei κατασκεύασε τη συσκευή, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα απογοητεύσει μερικούς αναγνώστες.

Φυσικά δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα για την απόδοση της διπλής κάμερας. Απλά αναφέρουμε το γεγονός που φαντάζει παράδοξο. Συνεργασία Huawei & Leica για μια συσκευή χωρίς κάμερα Leica.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS