ΑρχικήHow ToΈνας κινέζος παρήγγειλε iPhone 6s online, κι όταν άνοιξε το κουτί...

Ένας κινέζος παρήγγειλε iPhone 6s online, κι όταν άνοιξε το κουτί…

Ένας κινέζος παρήγγειλε Apple  iPhone 6s online, κι όταν άνοιξε το κουτί…

Ένας κινέζος παρήγγειλε Apple iPhone 6s online, κι όταν άνοιξε το κουτί...
Ένας κινέζος παρήγγειλε Apple iPhone 6s online, κι όταν άνοιξε το κουτί…

Η μόδα του online shopping είναι στα πάνω της στις αναπτυσσόμενες αγορές, όπως είναι αυτές της Κίνας και της Ινδίας. Συχνά πυκνά ακούμε και διαβάζουμε περίεργες ιστορίες σχετικά με τις online αγορές που πραγματοποιούνται, κυρίως από αυτές τις αγορές. Ίσως πρόσφατα θυμάστε το αντίστοιχο άρθρο που είχαμε γράψει κι έγινε πολύ γρήγορα  viral. Αν δεν το θυμάστε μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:

https://www.secnews.gr/101898/agorase-apo-thn-kina-sklhro-disko-1tb-kai-otan-anoixe-to-kouti/Αγόρασε από την Κίνα σκληρό δίσκο 1TB & όταν άνοιξε το κουτί είδε….

Παρόμοιο περιστατικό λοιπόν συνέβη και σε έναν Κινέζο, ο οποίος πραγματοποίησε online αγορά ενός καινούργιου iPhone 6s, ένα από τα πιο hot κινητά τηλέφωνα στην Κινέζικη αγορά αυτή τη στιγμή. Βρήκε να πωλείται το iPhone 6s being σε ένα website  στην εκπληκτικά χαμηλή τιμή των $230 δολαρίων.

Όταν ρώτησε για την χαμηλή τιμή, ο πωλητής του είπε ότι το τηλέφωνο ήταν λαθραία εισαγωγή στη χώρα, γεγονός που το καθιστούσε 70 τοις εκατό φθηνότερο από τα άλλα iPhones στην κινεζική αγορά. Αυτή η εξήγηση έπεισε τον άνθρωπο και πλήρωσε τα χρήματα…  μόνο που εξαπατήθηκε από τον πωλητή….

και όταν τελικά έλαβε το πολυπόθητο πακέτο και το άνοιξε… είδε…. ένα iPancake!

https://www.secnews.gr/102680/how-to-find-lost-android-phone/btn-large” variation=”btn-success”]Έχασες το Android Phone σου; Βρες το με 2 μόνο λέξεις! Δες πως!

Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πωλητή, αλλά κανένα ίχνος του προσώπου στο οποίο έδωσε τα $ 230 δολάρια για το pancake βρέθηκε.

Εάν κι εσείς έχετε κάποια παρόμοια ιστορία μπορείτε να την μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια παρακάτω!

Εντωμεταξύ…. απολαύστε τα pancakes σας ! 😉

giphy

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS