HomesecurityDebian 7.8 with security fixes released

Debian 7.8 with security fixes released

Debian 7.8

The team of Debian ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του Debian 7.8, το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο για κατέβασμα. Η έκδοση ενσωματώνει πολλές διορθώσεις ασφάλειας και ένα μικρό αριθμό σημαντικών τροποποιήσεων.

Η επόμενη έκδοση του Debian 8.x, δεν είναι ακόμα έτοιμη και δεν είναι σαφές το πότε ακριβώς θα είναι, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Σε αυτή την κυκλοφορία δεν υπάρχει η ‘’Live’’ έκδοση, η οποία αναμένεται στις επόμενες μέρες, αλλά μόνο το πρόγραμμα εγκατάστασης. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσετε αυτή την έκδοση αν έχετε ήδη εγκατεστημένη την προηγούμενη. Μια απλή αναβάθμιση θα σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, η ενημερωμένη έκδοση εμπεριέχει κυρίως διορθώσεις σε προβλήματα ασφάλειας, καθώς και μερικές προσαρμογές σε σοβαρά προβλήματα. Επίσης αναφέρουν ότι μια νέα έκδοση του ClamAV έχει ενημερωθεί, το Digikam έχει αναβαθμιστεί, ο πυρήνας του Linux έχει τώρα την έκδοση 3.4.105 και οι οδηγοί της NVIDIA έχουν αναβαθμιστεί.

Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση του Debian 7.8 από here.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS