HomeHow ToWhatsApp: Πώς να δημιουργήσετε και να στείλετε AI Stickers;

WhatsApp: Πώς να δημιουργήσετε και να στείλετε AI Stickers;

Recently, the Meta ανακοίνωσε διάφορα προϊόντα και λειτουργίες AI για τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής Messages WhatsApp. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα χαρακτηριστικά AI θα βοηθήσουν τους χρήστες του WhatsApp να επικοινωνούν με καλύτερο τρόπο και ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τα AI Stickers.

WhatsApp AI Stickers

Το WhatsApp επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν AI Stickers για να κάνουν πιο ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές τις συνομιλίες τους στην Application. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό του WhatsApp τροφοδοτείται από την artificial intelligence (AI) και βασίζεται σε κείμενο που εισάγετε.

See also: WhatsApp: supports multiple accounts on the same phone

Μόλις σταλούν, τα AI stickers θα εμφανιστούν αυτόματα στο sticker tray σας και θα μπορείτε να τα μοιραστείτε ανά πάσα στιγμή με τις επαφές σας.

Έχετε στο νου σας ότι τα AI Stickers στο WhatsApp υποστηρίζουν μόνο την English language προς το παρόν. Έτσι, για να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα AI, θα πρέπει να κάνετε την περιγραφή στα αγγλικά. Επίσης, η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε περιορισμένες χώρες.

See also: WhatsApp: passkeys for logging in to the app coming soon

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε AI stickers στο WhatsApp

Follow the steps below:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp at Device your

2. Ανοίξτε τη chat στην οποία θέλετε να στείλετε το αυτοκόλλητο

3. Μετά από αυτό, πατήστε στο εικονίδιο Smiley και στη συνέχεια στο εικονίδιο sticker

4. Πατήστε “Create και, αν σας ζητηθεί, πατήστε “Continue

5. Εισάγετε μια Description του sticker που θέλετε να δημιουργήσετε, στα αγγλικά

6. Στη συνέχεια, η Application θα δημιουργήσει 4 αυτοκόλλητα με βάση την περιγραφή σας. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο ή να επεξεργαστείτε την περιγραφή για να κάνετε αλλαγές

7. Αν σας αρέσει το αυτοκόλλητο, πατήστε “send

WhatsApp AI αυτοκόλλητα
WhatsApp: Πώς να δημιουργήσετε και να στείλετε AI Stickers;

WhatsApp και τεχνητή νοημοσύνη

Η πλατφόρμα του WhatsApp, μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες Contact στον ψηφιακό κόσμο, παρουσιάζει συνεχώς νέο περιεχόμενο και Tools και συχνά βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους χρήστες.

See also: WhatsApp: find locked chats with secret code

Χρησιμοποιώντας τα AI Stickers 

Για να αξιοποιήσετε πλήρως τα AI stickers, χρειάζεται αρχικά να έχετε ενημερώσει την Application σας WhatsApp στην τελευταία έκδοση. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε τα stickers, όπως περιγράψαμε παραπάνω.

Βελτίωση επικοινωνίας και εξατομίκευση

Τα AI stickers του WhatsApp είναι μια σημαντική προσθήκη για τους χρήστες της platform, καθώς προσφέρουν μια διαφορετική, πιο προσωπική εμπειρία επικοινωνίας. H δυνατότητα της τεχνητής νοημοσύνης να διερευνά και να ‘μαθαίνει’ συνεχώς τις προτιμήσεις των users, ενισχύει την ικανότητα τους να εκφράζονται με τρόπο που να αντανακλά τον πραγματικό τους χαρακτήρα.

Source : www.gadgetsnow.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS