HomeUpdatesCanva: Magic Studio brings new AI tools

Canva: Magic Studio brings new AI tools

The popular platform Canva announced the Magic Studio, ένα σύνολο εργαλείων που χρησιμοποιούν artificial intelligence (AI) και βοηθούν στο να γίνει ευκολότερη η δημιουργία εντυπωσιακών γραφικών.

Canva Magic Studio AI

Παρότι τα νέα εργαλεία κυκλοφορούν επίσημα τώρα, κάποιοι χρήστες του Canva ενδέχεται να έχουν ήδη χρησιμοποιήσει κάποια από αυτά. Η Canva είχε ξεκινήσει σταδιακά να εισάγει αρκετά από τα νέα της AI χαρακτηριστικά εδώ και μήνες, δοκιμάζοντάς τα “αθόρυβα” με ένα “μικρό μέρος” της βάσης users of. The Magic Edit ξεχώρισε νωρίτερα φέτος, όταν οι χρήστες ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για τροποποίηση μεμονωμένων στοιχείων σε μια εικόνα και για μετατροπή απλών photo ώστε να είναι κατάλληλες για το LinkedIn.

See also: Microsoft: upgrades OneDrive by integrating AI Copilot

Ωστόσο, το Magic Studio ενισχύει σημαντικά τις προσφορές AI της Canva, παρουσιάζοντας εργαλεία όπως το Magic Switch, το Magic Grab, το Magic Expand, το Magic Morph, το Magic Alt Text και το Magic Animate. Αυτά τα νέα εργαλεία χρησιμοποιούν ΑΙ χαρακτηριστικά της ίδιας της platform συνδυαστικά με αυτά άλλων εταιρειών όπως η Google και η OpenAI.

Η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης είναι πιο εμφανής στα νέα εργαλεία επεξεργασίας εικόνων. Το Magic Grab επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν και να αναδιατάξουν το θέμα μιας Image courtesy of. The Magic Expand μπορεί να διευρύνει μια εικόνα, γεμίζοντας αυτό που βρίσκεται έξω από το πλαίσιο, και το Magic Morph επιτρέπει στους χρήστες να περιγράψουν ένα εφέ που θα εφαρμοστεί σε σχήματα ή κείμενο.

The new Magic Switch ενσωματώνει τώρα το Magic Resize, που είχε αρχικά εισαχθεί το 2017 και επέτρεπε τη μετατροπή των σχεδίων σε διάφορες μορφές. Τώρα, όμως, το Magic Switch επιτρέπει επίσης στους χρήστες να χρησιμοποιούν την artificial intelligence για copywriting και μεταφράσεις.

See also: Πώς να επεξεργαστείτε μαζικά φωτογραφίες στο iPhone

Εκτός από όλα αυτά, η δυνατότητα μετατροπής κειμένου σε εικόνα, του Magic Media, έχει επεκταθεί για να περιλαμβάνει και τη δημιουργία βίντεο, ενώ το Magic Write allows the users να περιγράψουν ένα Brand Voice, έτσι ώστε το παραγόμενο κείμενο να έχει συνεπή τόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα AI εργαλεία του Magic Studio θα περιορίζονται κυρίως σε χρήστες του Canva που πληρώνουν συνδρομή. Ωστόσο, οι χρήστες που χρησιμοποιούν τη δωρεάν έκδοση θα μπορούν, επίσης, να δοκιμάσουν μερικές από τις Possibilities. Για παράδειγμα, το Magic Alt Text θα είναι διαθέσιμο για όλους, ενώ θα είναι δυνατή και η χρήση λειτουργιών (με περιορισμούς), όπως το Magic Write και το Magic Media.

Εκπρόσωπος της Canva δήλωσε στο Mashable ότι το Magic Edit θα γίνει στο μέλλον μια υπηρεσία με χρέωση, αλλά για αρχή, η Canva επιτρέπει σε οποιονδήποτε να το χρησιμοποιήσει έως και 100 φορές την ημέρα.

Τα νέα AI εργαλεία του Magic Studio της Canva σίγουρα θα είναι χρήσιμα και διασκεδαστικά. Ωστόσο, να θυμάστε πάντα: Ελέγχετε τη δουλειά της τεχνητής νοημοσύνης και μην την εμπιστεύεστε τυφλά, ειδικά αν τη χρησιμοποιείτε για τη δημιουργία εικόνων ή Text.

See also: Google Photos web: new image editing features

Η Canva αποτελεί μια σημαντική πλατφόρμα γραφικών που αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στο έπακρο. Στοχεύει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των χρηστών της, προσφέροντας μια σειρά από εργαλεία που καθιστούν ευκολότερη την δημιουργία γραφικών και τη διαχείριση Table of contents. Με την ανακοίνωση του Magic Studio και των νέων AI tools, η Canva αναβαθμίζει την προσφορά της και προσφέρει νέες δυνατότητες βελτιώνοντας την ευελιξία και την παραγωγικότητα των χρηστών της.

Source: mashable.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS