HomegamingHalo Infinite Season 5: Πώς λειτουργεί το νέο AI Toolkit του Forge;

Halo Infinite Season 5: Πώς λειτουργεί το νέο AI Toolkit του Forge;

The Halo Infinite Season 5 φέρνει μια σημαντική αναβάθμιση για το Forge, το νέο AI Toolkit του παιχνιδιού. Από το Νοέμβριο του 2022 που κυκλοφόρησε το παιχνίδι, έχουν προστεθεί πάνω από δύο εκατομμύρια δημιουργίες από τους χρήστες.

Halo Infinite Season 5 AI

Με την έλευση της Season 5, το Forge παρέχει ένα νέο AI Toolkit που βοηθά τους παίκτες να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερο περιεχόμενο και να συμπεριλάβουν περιεχόμενο PvPvE. Παρακάτω βρίσκονται κάποιες από τις σημαντικές updates:

Spawning Campaign AI

Το νέο AI Toolkit επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα AI από την καμπάνια τους, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στη δημιουργία παιχνιδιών. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από 43 διαφορετικούς τύπους AI και να έχουν έως και 32 AI και 24 παίκτες στη λειτουργία παιχνιδιού. Για να δημιουργήσετε AI, απλά τοποθετήστε το AI Spawner εκεί που το επιθυμείτε. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε ένα AI Phantom Spawner στο παιχνίδι σας, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγξετε ένα Chopper, Ghost ή Wraith με ή χωρίς program οδήγησης ή πιλότο.

See also: Opera GX: Adds Aria AI to improve the gaming experience

Παρακάτω παρουσιάζονται οι 43 διαφορετικοί τύποι AI που μπορείτε να δημιουργήσετε:

  • Grunt (5 παραλλαγές)
  • Jackals (4 παραλλαγές)
  • Skimmers (3 παραλλαγές)
  • Elites (5 παραλλαγές)
  • Brutes (16 παραλλαγές)
  • Hunters (2 παραλλαγές)
  • Marines (6 παραλλαγές)
  • Bosses (2 παραλλαγές)

Όταν ορίσετε στο AI της επιλογής σας, έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε περαιτέρω και να ορίσετε τις skills που επιθυμείτε για καθένα από αυτά. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη δυσκολία του AI, επιλέγοντας ανάμεσα σε Εύκολη, Κανονική, Ηρωική και Θρυλική, καθώς και τον πολλαπλασιαστή δυσκολίας βάσει του αριθμού των παικτών που βρίσκονται στο lobby.

Ελέγξτε το AI σας

Υπάρχει ένα νέο σύστημα γραφικών κόμβων που σας επιτρέπει να χαρτογραφήσετε την πορεία και την παρουσία της τεχνητής νοημοσύνης. Με αυτό το σύστημα, μπορείτε να ορίσετε ένα μονοπάτι για τις μονάδες τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέποντάς τους να παραμείνουν συγκεντρωμένες και να ταξιδεύουν εύκολα παντού, ανάλογα με τον ευρύτερο χώρο που έχετε επιλέξει.

Το σενάριο του γραφικού κόμβου της artificial intelligence μπορεί να γίνει εξίσου περίπλοκο βαθύ επιθυμείτε. Μπορείτε να ορίσετε τα σημεία ενεργοποίησης για την αναπαραγωγή με την τεχνητή νοημοσύνη (για παράδειγμα, όταν περπατάτε μέσα από μια πόρτα, πέντε τσακάλια εξοπλισμένα με κυνηγετικά όπλα εμφανίζονται σε αυτό το δωμάτιο). Απλά συνδέστε το AI Spawner με τη σκανδάλη και η τεχνητή νοημοσύνη θα προσαρμοστεί αυτόματα.

Παίξτε PvP ή PvE

Το πιο ενδιαφέρον μέρος αυτής της Information είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την αξιοπιστία της τεχνητής νοημοσύνης όπως επιθυμείτε. Υπάρχουν οκτώ διαφορετικές ομάδες που μπορείτε να επιλέξετε. Έτσι, η νέα τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας ή να αντιμετωπίσει προβλήματα από εσάς. Με το νέο AI Toolkit, είναι πλέον πλήρως εφικτό να υπάρξουν λειτουργίες PvPvE, καθώς μπορείτε να προσαρμόσετε τις ομάδες με την τεχνητή νοημοσύνη.

See also: Decoy Dog malware toolkit gets new features

Νέοι καμβάδες και αντικείμενα

Παρά το γεγονός ότι η τεχνητή νοημοσύνη (AI) αποτελεί τη μεγαλύτερη νέα προσθήκη στο Forge αυτήν τη σεζόν, έχουμε επίσης νέες πίνακες Barrage και Permafrost για να εξερευνήσουμε. Ο πίνακας Barrage εστιάζει στα απομεινάρια μιας βομβαρδισμένης, ερημωμένης γης με κρατήρες και ζωή των φυτών. Ο Permafrost, από την άλλη, επικεντρώνεται σε χιονισμένα τοπία και παγωμένα ύδατα. Μαζί με τους νέους πίνακες, προστέθηκαν νέα αντικείμενα Banished, προσφέροντας στους παίκτες πάνω από 100 νέα αντικείμενα για μεγαλύτερη gaming εμπειρία.

Halo Infinite Season 5

Στην 5η σεζόν, έχουν πραγματοποιηθεί πολλές improvements στον φωτισμό, την αντανάκλαση, τις σκιές και τον έλεγχο. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν Battle Pass XP μέσω εξατομικευμένων παιχνιδιών, προσφέροντας έναν εξαιρετικό τρόπο για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να δοκιμάσουν τις Functions του Forge και να ανταμείβονται γι’ αυτό.

Source: ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS