HomeUpdatesΤο Instagram κυκλοφόρησε την νέα λειτουργία Candid Stories

Το Instagram κυκλοφόρησε την νέα λειτουργία Candid Stories

Η Meta μόλις παρουσίασε την πολυαναμενόμενη λειτουργία “Candid Stories” – έναν κλώνο του BeReal του Instagram που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν selfies μία φορά την ημέρα. Σε ένα αρχικό δοκιμαστικό λανσάρισμα, αυτή η απίστευτη νέα λειτουργία θα κάνει για πρώτη φορά το ντεμπούτο της στη Νότια Αφρική!

Από το λανσάρισμά του το 2020, το BeReal έχει αποκτήσει σταθερά μια πιστή βάση οπαδών τόσο στους teenagers and to the χρήστες της γενιάς Z. Η μοναδική προσέγγισή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το διαφοροποιεί από τους άλλους mainstream ιστότοπους, καθώς οι αναρτήσεις περιορίζονται σε μία ανά ημέρα και η αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών διατηρείται επίσης στο ελάχιστο. Με αυτή την υπόσχεση αυθεντικότητας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς το BeReal για μια ειλικρινή ψηφιακή εμπειρία στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

The Candid of Instagram είναι παρόμοιο με το BeReal, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τις ανεπίσημες selfies των φίλων τους μόνο αφού αυτοί έχουν ανεβάσει τις δικές τους. Για τη λήψη αυτών των ειλικρινών στιγμών, θα χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα τόσο η μπροστινή όσο και η πίσω κάμερα μιας συσκευής. Μια φορά κάθε μέρα, το Instagram θα σας προτρέπει με τη δική σας πρόκληση για selfie!

Το Instagram κυκλοφόρησε την νέα λειτουργία Candid Stories
Το Instagram κυκλοφόρησε την νέα λειτουργία Candid Stories

See also: Does Instagram inform about taking screenshots of posts?

Ήδη από αυτό το καλοκαίρι, η Meta άρχισε να δημιουργεί μια έκδοση του Candid με ένα στοιχείο που ονομάζεται “Candid Challenges”. Προς το παρόν περιέγραψαν ότι επρόκειτο μόνο για ένα “πρωτότυπο” που χρησιμοποιούνταν εσωτερικά. Πρόσφατα το Snapchat and the TikTok κυκλοφόρησαν τις δικές τους εκδόσεις του BeReal. Με όλες αυτές τις διαθέσιμες επιλογές πλέον, οι χρήστες μπορούν να βρουν την τέλεια πλατφόρμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους!

The BeReal υπάρχει από το 2020 και κέρδισε γρήγορα έδαφος λόγω της μοναδικής του έμφασης στην αυθεντικότητα. Η εφαρμογή δημιούργησε έναν ασφαλή χώρο για τους χρήστες που ήθελαν να εκφράζονται ειλικρινά και ανοιχτά. Με το λανσάρισμα των Candid Stories, η BeReal μπορεί να έχει σκληρό ανταγωνισμό από το Instagram, αν δεν βρει τρόπους να διαφοροποιήσει τις υπηρεσίες της από αυτές που προσφέρει ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων 

The Instagram δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απαθανατίσουν ένα Candid μέσω της κάμερας των Stories, of Story στην κορυφή της ροής ή της καθημερινής υπενθύμισης ειδοποίησης. Κάνοντάς το πιο εύκολο και προσιτό από ποτέ!

Το Instagram κυκλοφόρησε την νέα λειτουργία Candid Stories
Το Instagram κυκλοφόρησε την νέα λειτουργία Candid Stories

Με την πιο πρόσφατη ενημέρωσή του, το Instagram εισάγει μια νέα εκτεταμένη λειτουργία – τα Notes! Αυτή η προσθήκη θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν ένα σύντομο status 60 χαρακτήρων στο προφίλ τους στο inbox της εφαρμογής. Η ανάπτυξη αυτής της καινοτομίας ήταν στον ορίζοντα εδώ και πολλούς μήνες και τώρα αποκτά μεγαλύτερη επιτακτικότητα μετά την είδηση ότι ο Elon Musk κατέχει τον έλεγχο του Twitter. Όπως προτάθηκε από τους εκπροσώπους της Meta, αυτή μπορεί να είναι μια σημαντική ευκαιρία για αυτούς να τα βάλουν με το Twitter, παρέχοντας παράλληλα πιθανές εναλλακτικές λύσεις σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία.

See also: Doesn't connected Instagram share to Facebook? How do you fix it?

While the Notes διαφέρουν σημαντικά από τις ροές του Twitter, η περίπτωση χρήσης του θα μπορούσε να είναι παρόμοια, καθώς η εταιρεία το κατηγοριοποίησε ως έναν τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται “τι κάνουν” ή να ζητούν συμβουλές. Επί του παρόντος, όταν δημιουργείτε ένα tweet στην εφαρμογή, υπάρχει μια ερώτηση που ρωτά “Τι συμβαίνει;”. Επίσης, όπως και το Notes, έχει ένα περιορισμένο όριο εισαγωγής κειμένου.

The Instagram καινοτομεί περαιτέρω, επιτρέποντας στους χρήστες να έρχονται πιο κοντά. Με τα “Group Profiles”, τα άτομα μπορούν να δημιουργήσουν συνδεδεμένα προφίλ με διάφορους contributors, ενώ πειραματίζονται επίσης με μια νέα λειτουργία που αναφέρεται ως “collaborative collections”, η οποία επιτρέπει σε πολλά άτομα να δημοσιεύουν περιεχόμενο σε ένα κεντρικό πεδίο!

Source: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS