HomeHow ToDoes Instagram inform about taking screenshots of posts?

Does Instagram inform about taking screenshots of posts?

Ανησυχείτε μήπως κάποιος ανακαλύψει ότι τραβήξατε screenshot από το Instagram Story ή το post του; Αν ναι, τότε πρέπει να ηρεμήσετε, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις, το Instagram δεν ενημερώνει για τα screenshots που έχουν ληφθεί εντός της εφαρμογής. Also, δεν ενημερώνει τον χρήστη για τη λήψη ενός screenshot του Reel του ή ενός κανονικού μηνύματος DM. Υπάρχει όμως μια εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα!

Instagram screenshot pοστ Story

Εάν τραβήξετε screenshot ενός μηνύματος που έχει σταλεί σε “vanish mode”, το Instagram θα ενημερώσει τον χρήστη για τη λήψη του screenshot. Ο User θα λάβει αμέσως μια ειδοποίηση που θα τον ενημερώνει για τη λήψη της Image courtesy of.

See also: Instagram: how to add a link to your profile

Μπορούν να βοηθήσουν οι εφαρμογές ειδοποίησης λήψης screenshot τρίτων;

Στο διαδίκτυο, μπορεί να συναντήσετε εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι σας βοηθούν να μαθαίνετε πότε κάποιος τραβά screenshot των post, reels ή των Story σας στο Instagram. Θα βρείτε επίσης Applications που σας βοηθούν να τραβάτε κρυφά screenshots του περιεχομένου κάποιου στο Instagram χωρίς να το γνωρίζει.

See also: Instagram: how to clear the cache?

Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτές οι εφαρμογές δεν λειτουργούν. Μια εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας δεν μπορεί να σας πει πότε ένα άτομο σε άλλο phone τραβά ένα screenshot του περιεχομένου σας στο Instagram. Θα πρέπει να αποφύγετε την εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής που υπόσχεται αυτή τη δυνατότητα καθώς μπορεί να περιέχει malware και μπορεί να συλλέγει τα προσωπικά σας data.

See also: Instagram for web: redesigned for big screens

Γενικά, δεδομένου ότι δεν μπορείτε να ξέρετε πότε κάποιος τραβά screenshot του περιεχομένου σας στο Instagram, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που απλά δεν πρέπει να δημοσιεύετε ποτέ στο internet, ακόμη και σε αναρτήσεις που έχουν οριστεί να λήξουν. Η λήψη screenshot είναι πολύ εύκολη διαδικασία και μπορεί κάποιος να αποθηκεύσει πολύ γρήγορα κάποια προσωπική πληροφορία ή photo που δεν πρέπει.

Source: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS