ΑρχικήsecurityAnonymous: Υπερασπίστηκαν γυναίκα που παρενοχλήθηκε από μέλος της KKK

Anonymous: Υπερασπίστηκαν γυναίκα που παρενοχλήθηκε από μέλος της KKK

Η Conover Kennard, μια ντόμπρα διάσημη που τακτικά και ανοιχτά επικρίνει τους λόγους μίσους που προωθούνται από την ΚΚΚ (Κου Κλουξ Κλαν) στις ΗΠΑ και τον Καναδά, είδε ένα μέλος της ομάδας Anonymous hacktivism να την υπερασπίζεται, αφότου βασανίστηκε στο Twitter για εβδομάδες από μέλος της KKK.

Anonymous: Υπερασπίστηκαν γυναίκα που παρενοχλήθηκε από μέλος της KKK

Η Kennard, πρώην μοντέλο και χήρα του Pete Farndon, μπασίστα και ιδρυτικό μέλος της ροκ μπάντας «Pretenders», επέκρινε δημοσίως το ΚΚΚ για ατιμώρητους λόγους τους γεμάτους μίσος εναντίον των μαύρων και άλλων μειονοτήτων.

Για το λόγο αυτό, διάφορα μέλη της ομάδας την παρενοχλούσαν σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, στέλνοντ’ας της πολλά μηνύματα της μορφής «Heil Hitler» από ψεύτικους λογαριασμούς Twitter, αλλά κανένας περισσότερο από ό, τι έκανε κάποιος με το όνομα Thomas Klan.

Το άτομο αυτό τράβηξε την προσοχή ενός από τα μέλη των Anonymous, έναν χάκερ που ειδικεύεται σε επιθέσεις DDoS, γνωστός με το όνομα Amped Attacks.

Ο Anonymous χάκερ γρήγορα έκανε αυτό για το οποίο είναι γνωστός και έριξε μερικές από τις ιστοσελίδες της ΚΚΚ, μερικές από τις οποίες εξακολουθούσαν να είναι κάτω ακόμα και μετά από αρκετές ώρες.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Anοnymous και η KKK συγκρούονται. Το ίδιο συνέβει και πέρυσι, κατά τη διάρκεια των Ferguson εξεγέρσεων στο Saint Louis, όπου οι Anonymous επιτέθηκαν και κατέβασαν πολλές ιστοσελίδες της KKK, λόγω της υποστήριξης της ομάδας προς τις αστυνομικές δυνάμεις των ΗΠΑ (και την μετέπειτα κριτική του μαύρου πληθυσμού).

Επιπλέον, οι Anonymous κατέλαβαν τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter της ΚΚΚ κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου και αργότερα άρχισαν να εκθέτουν ορισμένα από τα μέλη της ομάδας, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές τους ταυτότητες.

Σε μια συνέντευξη για το Addicting Info, η Kennard αποκάλυψε ο χάκερ ήταν ένας από τους φίλους της και ότι «δεν είναι κομματικός τύπος και συνήθως στοχεύει ISIS sites,” αλλά αποφάσισε να αναλάβει δράση, λόγω της κακοποίησης που δεχόταν στο Twitter.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS