ΑρχικήsecurityΠοιος σταρ του Hollywood συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας?

Ποιος σταρ του Hollywood συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας?

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, ο σταρ του Hollywood, Mark Salling, ηθοποιός ευρύτερα γνωστός από την τηλεοπτική σειρά GLEE στο FOX, συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας. 

Ποιος σταρ του Hollywood συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας? Hollywood

Το Crime Watch Daily πρώτο διέδωσε τα νέα ανά την υφήλιο, πως το τμήμα Internet Crimes Against Children Task Force της LAPD  κατόπιν έρευνας βρήκε ακατάλληλο υλικό στην κατοικία του ηθοποιού στο Sunland, CA σήμερα το πρωί. Η αστυνομία διενήργησε έρευνα και στον υπολογιστή του Mark Salling στο και βρέθηκαν εκατοντάδες εικόνες με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο ηθοποιός οδηγήθηκε στο τμήμα από τις αρχές, όπου και κρατείται. Ο μάνατζερ του ηθοποιού δέχτηκε πολλά αιτήματα από μέσα για σχόλιο, αλλά δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση για την ώρα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Mark Salling μπαίνει σε μπελάδες. Το 2013 δέχθηκε μύνηση από μια γυναίκα, η οποία ισχυρίσθηκε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον εν λόγω ηθοποιό, αναγκάζοντάς την να συνευρεθούν χωρίς προφύλαξη. Ο ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Εκτός από την σειρά GLEE, π Mark Salling εμφανίσθηκε το 1996 στο Children of the Corn IV: The Gathering with Naomi Watts, καθώς και το 2006 στο The Graveyard . Εμφανίσθηκε για πρώτη φορά στην ομάδα του GLEE το 2008.

Διαβάστε ακόμη: Γνωρίζετε τι είναι το reverse ATM attack? Ήρθε η ώρα να μάθετε!

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS