ΑρχικήinetMicrosoft: Όλοι θα πάρουν τα Surface Book εγκαίρως, παρά τον εσφαλμένο εντοπισμό...

Microsoft: Όλοι θα πάρουν τα Surface Book εγκαίρως, παρά τον εσφαλμένο εντοπισμό απάτης

surface-pro-4-vs-surface-book-970-80

Η Microsoft παρουσίασε το Surface Book στις 6 Οκτωβρίου, και η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη για προ-παραγγελία, με προκαταρκτικές ενδείξεις που φαίνεται να έχουν επιτυχία ως το πρώτο laptop της εταιρείας.

Αλλά ενώ πολλοί έσπευσαν να προ-παραγγείλουν τη συσκευή, κάποιοι έχουν ανακαλύψει ότι η προ-παραγγελία τους ξαφνικά ακυρώθηκε καθώς οι τράπεζες θεώρησαν λανθασμένα την πληρωμή ως απάτη. Ενώ κάποιοι κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τη Microsoft και να επανακτήσουν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας για να συνεχιστεί η επεξεργασία των πληρωμών, άλλοι δεν είχαν τέτοια επιλογή και η προ-παραγγελία τους ακυρώθηκε.

Αυτό σημαίνει ότι, αν εξακολουθούν να θέλουν να αγοράσουν τη συσκευή, έχασαν τη σειρά τους και είναι πιθανό να χρειαστεί να περιμένουν ακόμα 2 εβδομάδες.

Όλοι θα πάρουν το Surface Book εγκαίρως

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα ,όπως μας είπε ο εκπρόσωπος καταστημάτων της Microsoft σε email, η εταιρεία έρχεται τώρα σε επαφή με κάθε πελάτη που επηρεάστηκε για να δει αν εξακολουθούν να θέλουν να αγοράσουν το λάπτοπ και εισάγουν ξανά τα στοιχεία πιστωτική τους κάρτας. Επιπλέον όσο αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα θα πάρουν τα Laptops τους άμεσα, οπότε δεν θα χρειαστεί να περιμένουν άλλο, υποσχέθηκε η Microsoft.

«Καθώς επεξεργαζόμαστε και αποστέλλουμε τις προ-παραγγελίες του Surface Book, κάποιοι έπρεπε να ξαναστείλουν τα στοιχεία της παραγγελίας για να γίνει σωστά η συναλλαγή. Θα είμαστε σε επαφή με τους πελάτες που είχαν το πρόβλημα, και σε περίπτωση που επιθυμούν να διατηρήσουν την παραγγελία τους, θα σταλεί μέσα σε λίγες ημέρες από τότε που τέθηκε εκ νέου»

Προφανώς, οι χρόνοι αποστολής για το λάπτοπ είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν, καθώς περισσότεροι πελάτες κάνουν προ-παραγγελία, και με δεδομένη την τεράστια ζήτηση που η εταιρεία έχει να αντιμετωπίσει, δεν είναι έκπληξη ότι για την έκδοση 1TB, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις αρχές του 2016.

Και όμως, είναι καλό πράγμα να δούμε τη Microsoft να εργάζεται για την επίλυση των ζητημάτων που οι πελάτες αντιμετωπίζουν χωρίς να εμπλέκονται άμεσα, οπότε αν η εταιρεία σας καλέσει ή σας στείλει email αυτές τις μέρες, βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει μια απάντηση, αν θέλετε ακόμα τη συσκευή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS