ΑρχικήinetΈρχεται το ιπτάμενο πατίνι!

Έρχεται το ιπτάμενο πατίνι!

hendo-hoverboard-2-πατίνιΜπορεί να φαίνεται ότι  προέρχεται από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά είναι πραγματικότητα! Το ιπτάμενο πατίνι θα παρουσιαστεί από την εταιρεία Arx Pax στις 21 Οκτωβρίου και μάλιστα θα είναι η δεύτερη έκδοση του προϊόντος.

Αυτό που κάποτε φάνταζε ακατόρθωτο και ζωντάνευε μόνο μέσα από την οθόνη μέσω του McFly  που είχε ο Marty, τώρα είναι πραγματικότητα.

Πέρυσι, το πατίνι Hendo hoverboard έγινε πρωτοσέλιδο όταν ξεκίνησε εκστρατεία χρηματοδότησης στο Kickstarter και συγκέντρωσε πάνω από 510.000  δολάρια.

Χαρακτηρίστηκε ως το πρώτο πατίνι στον κόσμο που μπορούσε να αιωρείται πάνω από το έδαφος. Όσο εκπληκτικό και αν ήταν το Hendo, δεν έμοιαζε με το McFly. Ήταν μεγάλο, ογκώδες (οι αναβάτες είχαν παρομοιαστεί με ιππείς που ανέβαιναν σε ένα γιγάντιο μπαστούνι χόκεϊ) και εξαιρετικά δύσκολο να οδηγηθεί. Επιπλέον, λειτουργούσε μόνο σε μια ειδική επιφάνεια με ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Η έκδοση 2.0 του Hendo hoverboard θα μοιάζει περισσότερο με ένα πατίνι, ανέφερε ο συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Arx Pax, Greg Henderson. Το νέο Hendo hoverboard θα είναι μεγαλύτερο (36 ίντσες) και πιο λεπτό (10 ίντσες), θα έχει μπροστά και πίσω άκρες κατεύθυνσης και υποδοχή  που θα διαθέτει  το ηλεκτρομαγνητικό σύστημα ώθησης, για να αιωρείται  πάνω από το έδαφος.

hendo-hoverboard-2-2

Για να κάνει το hoverboard 2 πιο εύκολο στην οδήγηση, η εταιρεία επιστράτευσε τον επαγγελματία του skateboard και θρύλο, Tony Hawk, να πει τη γνώμη του για το project και φυσικά να το δοκιμάσει. Η Arx Pax ισχυρίζεται ότι το νέο hoverboard θα έχει ισχυρότερη τεχνολογία αιώρησης, καλύτερη πρόσφυση και καλύτερο έλεγχο.

Η Arx Pax υπόσχεται επίσης καλύτερη φόρτιση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, και συνδεσιμότητα USB στην έκδοση 2.0 του Hendo hoverboard.

Ετοιμαστείτε!

Δείτε και το βίντεο έκπληξη που ακολουθεί!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS