ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το Philips Hue Bridge 2 και υποστηρίζει Siri Και Homekit

Κυκλοφόρησε το Philips Hue Bridge 2 και υποστηρίζει Siri Και Homekit

bridge1-640x427-Philips

Η Philips ανακοίνωσε το νέο μοντέλο της Hue Bridge 2.0, την ενημερωμένη της συσκευή που θα μπορεί να υποστηρίζει τώρα το HomeKit της Apple καθώς επίσης και τη φωνή ελέγχου Siri της Apple.

Έχουν ήδη κυκλοφορήσει μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που διαθέτει η Philips Hue Bridge .

Το νέο μοντέλο της Hue Bridge 2.0 συνδυάζει απρόσκοπτα τους ήδη υπάρχοντες και τους επικείμενους λαμπτήρες και φωτιστικά Philips Hue, έτσι ώστε να επωφελούνται από όλες τις λειτουργίες του HomeKit της Apple και λειτουργεί απρόσκοπτα και με άλλες συσκευές με δυνατότητα HomeKit. Μέσω του Hue app 1.10, η νέα Hue Bridge 2.0 θα είναι σε θέση να υποστηρίξει πολλαπλές οικιακές πλατφόρμες που θα μπορούν να συνδέονται μαζί του, τώρα και στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της Apple και iOS HomeKit 9. Φανταστείτε να ζητάτε από το Siri να χαμηλώσει το φωτισμό λέγοντας απλώς “Siri, μείωσε την ένταση της λάμπας στο τραπέζι, στο 30 τοις εκατό “ή να φωτίζετε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο λέγοντας” Siri,  άναψε το φως στο μπάνιο. “Μπορείτε να ανακαλέσετε ακόμη μια αγαπημένη σας στιγμή όπως το Ηλιοβασίλεμα, λέγοντας απλά ” Λειτουργία Sunset ». Το νέο, τετράγωνου σχήματος, Philips Hue Bridge 2.0 είναι συμβατό με τα Philips Hue app καθώς και άλλες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που υποστηρίζει το HomeKit.

Θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch, το iPhone, το iPad ή το iPad Touch σας για να ελέγξετε τις συσκευές που συνδέονται με το νέο Hue Bridge 2.0, χρησιμοποιώντας το Siri, αλλά και άλλες εφαρμογές.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι το νέο Hue Bridge 2.0, θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και την Ευρώπη από αύριο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS