ΑρχικήinetΟ BBC λέει ότι η κυκλοφορία του Micro Bit θα καθυστερήσει

Ο BBC λέει ότι η κυκλοφορία του Micro Bit θα καθυστερήσει

Technology-Will-Save-Us_BBC_Micro-Bit

Ο Micro Bit υπολογιστής του BBC, που αναμένεται να δοθεί σε ένα εκατομμύριο μαθητές τον Οκτώβριο, έχει καθυστερήσει, όπως αναγνωρίζει και η εταιρία.

Ένα θέμα με το τροφοδοτικό του σύστημα σημαίνει πως τώρα θα πρέπει να σταλεί “μετά τα Χριστούγεννα», όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ο μικροσκοπικός υπολογιστής έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει το ενδιαφέρον για την κωδικοποίηση.

Το πρόβλημα “επηρέασε μικρό αριθμό συσκευών», δήλωσε ο εκπρόσωπος, αλλά η προτεραιότητα μας ήταν να διασφαλίσουμε ότι θα είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ισχυρό και αξιόπιστο.

“Περιμένουμε να ξεκινήσει η αποστολή τους για τους εκπαιδευτικούς πριν από τα Χριστούγεννα και τα παιδιά στις αρχές του νέου έτους”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του BBC

“Ως αποτέλεσμα της αυστηρής διαδικασίας δοκιμής μας, έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες μικρές αναθεωρήσεις στη συσκευή – ώστε να είναι σωστό για τα παιδιά και τους δασκάλους πριν κατασκευάσουμε ένα εκατομμύριο μονάδες.”

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

Το Micro Bit παρουσιάστηκε το Μάρτιο και από τότε έχει προσθέσει χαρακτηριστικά, όπως έναν ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης.

Μέχρι και ένα εκατομμύριο μαθητές της 6ης τάξης (ηλικίας 11 και 12) θα λάβουν τον υπολογιστή.Ο σε μέγεθος τσέπης κωδικοποιήσιμος υπολογιστής είναι η πιο φιλόδοξη πρωτοβουλία εκπαίδευσης του BBC εδώ και 30 χρόνια. Στη δεκαετία του 1980, το BBC ξεκίνησε το Micro, που εισήγαγε πολλά παιδιά στην πληροφορική.

Ο γενικός διευθυντής του BBC, Tony Hall ελπίζει ότι το Micro Bit θα “εξοπλίσει μια νέα γενιά με τις ψηφιακές δεξιότητες που χρειάζονται για να βρουν δουλειά και να βοηθήσει στην ανάπτυξη της οικονομίας του Ηνωμένου Βασιλείου».

Η ώθηση για να πείσει περισσότερα παιδιά να εμπλακούν στην πληροφορική και την κωδικοποίηση έρχεται, καθώς η Βρετανία αντιμετωπίζει μια κρίσιμη έλλειψη δεξιοτήτων στον τομέα της τεχνολογίας.

Ο μικροσκοπικός αυτός υπολογιστής είναι μια συνεργασία μεταξύ 29 εταίρων, συμπεριλαμβανομένων της Barclays, της Microsoft, της Samsung και του Πανεπιστήμιο του Lancaster, καθώς και των πρωταθλητών του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της Cisco, Code Club και Teen Tech, που βοηθούν την παροχή εκπαιδευτικών πόρων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS