ΑρχικήinetΜελετήστε με τα 200+ free ebooks της Microsoft

Μελετήστε με τα 200+ free ebooks της Microsoft

Μελετήστε με τα 200+ free ebooks της Microsoft

Καθώς πλησιάζουν οι διακοπές σας και οι ημέρες της άδειάς σας που θα ξεκουραστείτε και θα χαλαρώσετε λίγο, ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος που θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο διαθέσιμο να μελετήσετε δωρεάν τα διαθέσιμα e-books της Micro soft, τα οποία διαθέτει σε τρεις μορφές ePub, MOBI, και PDF.

Ο Eric Ligman, ανώτερος διευθυντής πωλήσεων της Μιcrοsοft, προσφέρει δωρεάν μία μεγάλη συλλογή βιβλίων που πιάνουν μία μεγάλη γκάμα λειτουργικών, εφαρμογών και υπηρεσιών της Μιcrοsοft.

Ο Eric Ligman, ανώτερος διευθυντής πωλήσεων της Μιcrοsοft, προσφέρει δωρεάν βιβλία σχετικά με τα λειτουργικά και τις εφαρμογές της Microsoft, όπως για παράδειγμα για τα Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Office 2013, Office 365, SharePoint 2013, Dynamics CRM, PowerShell, Exchange Server, Lync 2013, System Center, Azure και Cloud, SQL Server.

Τα περισσότερα βιβλία είναι διαθέσιμα σε τρεις διαφορετικές μορφές, και συγκεκριμένα ePub, MOBI, και PDF, και σχεδόν όλα περιέχουν τουλάχιστον μια έκδοση PDF.

Εδώ είναι διαθέσιμη η λίστα με τα δωρεάν βιβλία της Microsoft.

 

Μελετήστε με τα 200+ free ebooks της Microsoft
Ο Eric Ligman, ανώτερος διευθυντής πωλήσεων της Μιcrοsοft, προσφέρειδωρεάν βιβλία σχετικά με τα λειτουργικά και τις εφαρμογές της Μιcrοsοft, όπως για παράδειγμα για τα Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Office 2013, Office 365, SharePoint 2013, Dynamics CRM, PowerShell, Exchange Server, Lync 2013, System Center, Azure και Cloud, SQL Server. Τα περισσότερα βιβλία είναι διαθέσιμα σε τρεις διαφορετικές μορφές, και συγκεκριμένα ePub, MOBI, και PDF, και σχεδόν όλα περιέχουν τουλάχιστον μια έκδοση PDF.

πηγή: gr.pcmag.com/

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS