ΑρχικήinetFacebook Messenger χωρίς Facebook! Μπορείτε!

Facebook Messenger χωρίς Facebook! Μπορείτε!

Το Facebook επιτρέπει την χρήση του Messenger ακόμα και σε όσους δεν διαθέτουν λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο, ή ένα ενεργό λογαριασμό email. Έτσι από σήμερα, οι νέοι χρήστες του Messenger στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βενεζουέλα και το Περού μπορούν να εγγραφούν χρησιμοποιώντας απλά ένα όνομα και έναν αριθμό τηλεφώνου.

Facebook Messenger χωρίς Facebook! Μπορείτε!

Το μόνο που απαιτείται για να κάνει κάποιος χρήση του FaceΒοοk Messenger είναι το όνομα, το επώνυμο και ένας αριθμός τηλεφώνου. Μαζί με αυτά, θα πρέπει ο χρήστης να δώσει και μία φωτογραφία για να εμφανίζεται στις επαφές με τις οποίες συνομιλεί. Μόλις κάποιος ανοίγει την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet του θα γίνεται η ερώτηση “Not on FaceΒοοk ?” προκειμένου να προχωρήσει στο signup χωρίς λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο. Το FaceΒοοk ενθαρρύνει την εγγραφή των νέων χρηστών στο FaceΒοοk έτσι ώστε «να επωφεληθούν από τα μηνύματα σε πολλές φορητές συσκευές, στο διαδίκτυο και τα tablets.» Αυτό προϋποθέτει να χρησιμοποιήσετε ένα όνομα και έναν αριθμό τηλεφώνου. Αν δεν το κάνετε δεν θα συγχρονιστούν οι συζητήσεις σας σε όλες τις συσκευές σας.

Όσοι δεν έχουν λογαριασμό στο FaceΒοοk και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Messenger θα μπορούν να κάνουν όλες τις ενέργειες που κάνουν οι χρήστες του Messenger με λογαριασμό στο FaceΒοοk , χωρίς κανέναν περιορισμό.

Σύμφωνα με το Facebook, οι χρήστες του Messenger έχουν φτάσει πλέον τα 700 εκατομμύρια τον μήνα, ενώ όσοι δεν έχουν λογαριασμό στο πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στον πλανήτη θα μπορούν να βρουν ποιες επαφές του τηλεφώνου τους έχουν λογαριασμό Messenger και θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν chat μαζί τους. Η δυνατότητα χρήσης του Messenger χωρίς λογαριασμό στο FaceΒοοk θα είναι αρχικά διαθέσιμη στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Περού και την Βενεζουέλα.

Για την διαθεσιμότητα του στην Ελλάδα δεν ανέφερε η ανακοίνωση, αλλά ευελπιστούμε να δούμε αυτό το νέο χαρακτηριστικό και στην χώρα μας σύντομα.

FaceΒοοk Messenger χωρίς Facebook! Μπορείτε!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS