ΑρχικήinetΝέες υπηρεσίες της Adobe δωρεάν για Android και iOS

Νέες υπηρεσίες της Adobe δωρεάν για Android και iOS

adobe

Τέσσερις νέες υπηρεσίες κυκλοφορεί η Adobe λίγες εβδομάδες μετά την απόσυρση του Photoshop Touch από τα app stores και τις διαθέτει δωρεάν σε συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android και iOS στους χρήστες που θέλουν να τροποποιούν τις εικόνες τους μέσω της φορητής τους συσκευής.

Οι υπηρεσίες που διατίθενται δωρεάν είναι τα Photoshop Mix, Shape, Βrush και Color της διάσημης εταιρείας.

Η εφαρμογή του Photoshop Mix επιτρέπει στους χρήστες την αφαίρεση ανεπιθύμητων στοιχείων από τις εικόνες και τις φωτογραφίες τους, τον συνδυασμό φωτογραφιών, και την ρύθμιση των χρωμάτων χωρίς την καταστροφή της αυθεντικής εικόνας. Ταυτόχρονα παρέχει ευκολία στα share σε πολλά social media.

photoshop-mix

To Shape, μια κάπως πιο εξελιγμένη εφαρμογή, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να αφαιρεί αντικείμενα από τις φωτογραφίες του και να τα μετατρέπει σε vector graphics, ώστε να τα επεξεργαστεί μετέπειτα με άλλες προηγμένες εφαρμογές της εταιρείας όπως το Illustrator ή το Photoshop.

shape

Η εφαρμογή του Brush, είναι παρεμφερής με αυτή του Shape, δίνει όμως την δυνατότητα στον χρήστη να μετατρέπει εύκολα τις φωτογραφίες του σε brushes που μπορούν ύστερα να χρησιμοποιηθούν πάλι στο Illustrator και το Photoshop.

color

Τέλος, το Color, παρέχει την δυνατότητα αποθήκευσης χρωμάτων από τις φωτογραφίες τους ώστε να τα χρησιμοποιούν ύστερα στα Illustrator και Photoshop.

Για όσους διαθέτουν λειτουργικά συστήματα iOS, διαθέσιμες είναι επίσης οι εφαρμογές του Hue και του Preview.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS