ΑρχικήinetΠοιό θα είναι το νέο feature του iPhone 6S

Ποιό θα είναι το νέο feature του iPhone 6S

iPhone6sΜπορεί το ολοκαίνουργιο iPhone να μοιάζει εμφανισιακά με το προηγούμενο, όμως φαίνεται πως η νέα έκδοση 6S της Apple, ενσωματώνει ένα feature που αναμένεται να διαφοροποιήσει οριστικά τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με το τηλέφωνό σας.

Το νέο feature προκύπτει από την ενσωμάτωση μιας νέας οθόνης που πέρα από την αφή, θα ανταποκρίνεται και στην πίεση. Η πρωτοπόρα λειτουργία ονομάζεται “Force Touch” και έχει ήδη εφαρμοστεί, σε μικρότερο βαθμό, στο Apple Watch αλλά και στα Retina MacBook καθώς και στην έκδοση Pro.

indra_force-touch

Πληροφορίες για την νέα οθόνη παίρνουμε από διαρροές σχετικά με τις νέες λειτουργίες του iOS 9, που θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο μαζί με το νέο τηλέφωνο, αλλά και όπως φημολογείται στο Apple9to5mac.com, κάποιοι τυχεροί έχουν ήδη δοκιμάσει την νέα τεχνολογία που φαίνεται να προσφέρει κάποιο είδος ανάδρασης.

Πιο συγκεκριμένα η νέα οθόνη θα μπορεί να αντιλαμβάνεται την μεταβολή της πίεσης, χαρακτηριστικό που έχει ενδιαφέρον για τους προγραμματιστές εφαρμογών και παιχνιδιών. Γίνονται επίσης εικασίες ότι η οθόνη “Force Touch”, μετά την εφαρμογή της στα δημοφιλή τηλέφωνα θα ενσωματωθεί και στα νέα μοντέλα iPad.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS