ΑρχικήsecurityΧτύπησε ξανά ο 31χρονος που αναρτούσε αγγελίες «μαϊμού» στο Ίντερνετ

Χτύπησε ξανά ο 31χρονος που αναρτούσε αγγελίες «μαϊμού» στο Ίντερνετ

Ο 31χρονος αναρτούσε ψεύτικες αγγελίες στο Ίντερνετ για πώληση κινητών τηλεφώνων
Ο δράστης αναρτούσε ψεύτικες αγγελίες στο Ίντερνετ για πώληση κινητών τηλεφώνων
Οι άνδρες της Ασφάλειας Καβάλας ταυτοποίησαν τον δράστη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου η οποία διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών

Πρόσφατα είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και την δικαιοσύνη για απάτες μέσω διαδικτύου ένας 31χρονος που αναρτούσε αγγελίες «μαϊμού» στο Ίντερνετ για την πώληση κινητών τηλεφώνων, αλλά φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό.

Νέο θύμα του ήταν ένας 29χρονος από την Καβάλα που «τσίμπησε» το δόλωμα όταν εντόπισε σε ιστοσελίδα μια αγγελία για την πώληση ενός κινητού σε συμφέρουσα τιμή και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον «πωλητή». Αφού συμφώνησαν στην τιμή, ο απατεώνας ζήτησε 140 ευρώ για να ολοκληρωθεί η αγορά. Όμως, όταν ο αγοραστής κατέβαλε τα χρήματα, ο 31χρονος του έστειλε με δέμα ένα… άλλο κινητό ιδιαίτερα ευτελούς αξίας!

Το θύμα κατέφυγε στην Αστυνομία στις 13 Οκτωβρίου 2014 και, ύστερα από έρευνες, οι άνδρες της Ασφάλειας Καβάλας ταυτοποίησαν τον δράστη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου η οποία διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Πηγή: protothema.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS