ΑρχικήinetΟι καλύτερες iOS εφαρμογές για το 2014 από την Apple

Οι καλύτερες iOS εφαρμογές για το 2014 από την Apple

Καθώς το 2014 πλησιάζει στο τέλος του, η Apple προσφέρει λίστα των κορυφαίων εφαρμογών, μουσικής και βίντεο από το iTunes Store στην ετήσια “Best Of” εκστρατεία που περιλαμβάνει την “αφρόκρεμα” σε κάθε κατηγορία.

 

Apple best apps

iPad
Η λίστα Best Apps of 2014 δεν κατηγοριοποιούνται μόνο σε εφαρμογές και παιχνίδια, αλλά και σε iPhone apps και iPad apps. Για το iPad, η Apple κατονόμασε το Pixelmator ως App of the Year και δικαίως έπραξε. Είναι όπως το Photoshop!

Ακολουθεί το Storehouse, ένα app φωτογραφίας & βίντεο που σας επιτρέπει να αφηγείστε ιστορίες με φωτογραφίες και βίντεο, και στη συνέχεια ακολουθεί η λίστα Best Apps, η οποία αναφέρει τους τίτλους με κατάταξη # 3 έως # 25.

Ξεχωρίζουν το Microsoft Word, το Yahoo News Digest, το Star Walk, το 1Password της AgileBits, το Flickr, το Launch Center Pro for iPad και το Snapshots of the Universe του Stephen Hawking.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, η Apple όπως ήταν αναμενόμενο κατονομάζει Game of the Year το Monument Valley, χαρακτηρίζοντάς το ως “γοητευτικό μείγμα του Escher-εμπνευσμένου παζλ και του όμορφου μινιμαλιστικού στυλ”.

Ακολουθεί το Hearthstone: Heroes of Warcraft, ακολουθούμενο από το # 3 World of Tanks Blitz, από τη Wargaming.net. Άλλοι αξιοσημείωτοι τίτλοι περιλαμβάνουν το Leo’s Fortune με τις εκπληκτικές εικόνες του, το Hitman GO, το Vainglory, το XCOM: Enemy Within, το Godus της DeNA Corp, το Farmville 2: Country Escape, το The Wolf Among Us και το Fifa 15 Ultimate Team από την EA Sports.

iPhone
Στις μικρότερες οθόνες, η Apple αναδεικνύει το Elevate: Brain Training ως το App of the Year. Πραγματικά πρόκειται για μία από τις πιο εκπληκτικές εφαρμογές που έγινε ποτέ για iDevices.

Apple best apps iPhone

Άλλοι τίτλοι που αναφέρονται από την εταιρεία περιλαμβάνουν πολλά από τα προαναφερθέντα αγαπημένα για το iPad, αλλά και εφαρμογές όπως το Hyperlapse από την Instragram, το Storehouse, το Swiftkey Keyboard, το Camera+ (από τα καλύτερα photo editors), το Camu, το Litely και πολλά άλλα.

Το Game of the Year για το iPhone είναι προφανώς το Threes!, από το οποίο φέρεται να εμπνεύστηκε το εξαιρετικά δημοφιλές 2048. Το Leo’s Fortune έρχεται δεύτερο στη λίστα, ακολουθούμενο από άλλα games που έσπασαν ρεκόρ λήψεων όπως το Smash Hit, το Crazy Taxi City Rush και άλλα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS