ΑρχικήsecurityΝέο patch για Windows 10TP build 9879

Νέο patch για Windows 10TP build 9879

Windows 10TP

Η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν κυκλοφορήσει νέες ενημερώσεις για τους χρήστες Windows 10TP, ως μέρος του προγράμματος Windows Insider, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η εταιρεία δεν είναι πρόθυμη να διορθώσει τα bugs και τα άλλα ζητήματα που έχουν προκύψει στο νέο λειτουργικό σύστημα.

Μέσα στην εβδομάδα, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα patch, για Windows 10 TP, έκδοση 9879 που έρχεται να λύσει ορισμένα θέματα στο File Explorer, αλλά και στα crashes που προκαλούνται στο συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα.

Όπως συμβαίνει με όλες τις ενημερώσεις, αυτό το νέο patch, στέλνεται στους χρήστες μέσω του Windows Update. Έχετε κατά νου ότι τα Windows 10TP, έχουν δύο διαφορετικούς τρόπους για ενημέρωση. Ο ένας αφορά τις επιδιορθώσεις και τις ενημερώσεις και είναι ίδιος με το κλασικό Windows Update, και ο άλλος τρόπος που επιτρέπει την εγκατάσταση των νέων εκδόσεων ως μέρος του Windows Insider Program. Το νέο patch χρειάζεται reboot για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του.

Η επόμενη πλήρης ενημέρωση για Windows 10TP, έχει προγραμματιστεί τον Ιανουαρίου του 2015, όπου η Microsoft μπορεί επίσης να κυκλοφορήσει και τη πρώτη εμπορική έκδοση ως preview, όπως πρόκειται να ανακοινωθεί και έχουμε αναφερθεί και σε άλλα άρθρο μας σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει η έκδοση αυτή.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS