ΑρχικήsecurityΕυπάθειες σε Ελληνικό site υψηλής επισκεψιμότητας

Ευπάθειες σε Ελληνικό site υψηλής επισκεψιμότητας

Το ————.gr είναι μία πρωτοπόρα ιδέα που υλοποιήθηκε επιτυχώς και θα ζήλευε ο καθένας. Πέρα όμως από το marketing για να ένα site που θέλει να σέβεται τον εαυτό του,τους πελάτες του κτλ είναι η ασφάλεια που ως συνήθως δεν δίνεται η απαραίτητη σημασία μιας και ενδιαφέρει περισσότερο η λειτουργικότητα.

computer-securityΤο site έχει σκαρφαλώσει στις πρώτες 300 Ελληνικές ιστοσελίδες στο Alexa, οπότε η επισκεψιμότητα  είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Οι developers νομίζουν ότι επειδή χρησιμοποιούν HTTPS ότι θα τους σώσει αυτό από τις παρακάτω επιθέσεις.Χωρίς υπερβολές κάποιος κακοπροαίρετος θα τους είχε εξαφανίσει το site και θα είχε αμαυρώσει το όνομα τους.Για προφανής λόγους στην ανάρτηση μας δεν μπορώ να σας δείξω και πολλά παρά μόνο να σας πω για τις επιθέσεις που θα είχαν επιτυχία.

  • XSS
  • HTMLinjection
  • Log files
  • Redirection-Phishing Attack
  • SQLinjection

Σημείωση iGuRu.gr

Πριν δημοσιευτεί αυτό το άρθρο, ενημερώσαμε τους διαχειριστές της ιστοσελίδας καθώς θεωρούμε ότι είναι θέμα πολύ υψηλής προτεραιότητας. Στη δημοσίευση μας προσπαθήσαμε να είμαστε πολύ διακριτικοί για ευνόητους λόγους. Μένει να δούμε αν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας ανταποκριθούν γρήγορα και υπεύθυνα.

 

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS