ΑρχικήinetΒρετανία: Η Microsoft παρουσίασε τα «μαγικά τζιν» με τσέπες-φορτιστή για κινητά!

Βρετανία: Η Microsoft παρουσίασε τα «μαγικά τζιν» με τσέπες-φορτιστή για κινητά!

406347DD243DEED41AC4D9D7CFDB2152

Σε επίδειξη μόδας στο Λονδίνο ο σχεδιαστής Adrien Sauvage παρουσίασε τα τζιν παντελόνια που έχουν ενσωματωμένο φορτιστή για κινητά τηλέφωνα

Ο 31χρονος Βρετανός σχεδιαστής μόδας Adrien Sauvage σχεδίασε σε συνεργασία με την Microsoft τα νέα «μαγικά τζιν» που έχουν ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή για κινητά τηλέφωνα στην μπροστινή τσέπη. Τέλος λοιπόν στις άδειες μπαταρίες και στην αγωνία των χρηστών να ψάχνουν για φορτιστή όταν δεν έχουν μαζί τους τον δικό τους.

Όμως τα «μαγικά τζιν» μπορεί να ξεπέρασαν το πρόβλημα της υπερθέρμανσης με ειδικές τεχνικές της Microsoft, αλλά, όπως εξομολογείται ο σχεδιαστής τους, δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση για το πώς θα πλένονται χωρίς να καταστραφεί η ενσωματωμένη ασύρματη πλακέτα φόρτισης που είναι μάρκας Nokia του μοντέλου DC-50.

Ο σχεδιαστής παραδέχεται ότι τα «τζιν υψηλής τεχνολογίας» θα έχουν χαμηλή ζήτηση λόγω του ό,τι δεν είναι δυνατόν να πλένονται, αλλά θα λύσουν το πρόβλημα των ανθρώπων που θέλουν πάντα μαζί τους το κινητό τηλέφωνο. Αλλωστε, οι ανάγκες της εποχής είναι τέτοιες που είναι απαραίτητο η τεχνολογία να ενσωματωθεί και στα ρούχα!

Τα νέα τζιν θα είναι διαθέσιμα on line από το Amazon στους επόμενους τρεις μήνες και η τιμή τους θα είναι 250 ευρώ.

 

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS