ΑρχικήsecurityTo wpTorrent για Windows Phone Update αφαιρεί τους περιορισμούς ταχύτητας

To wpTorrent για Windows Phone Update αφαιρεί τους περιορισμούς ταχύτητας

wpTorrent-for-Windows-Phone-Update-Removes-Speed-Limitation

Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές torrent για συσκευές με Windows Phone, το wpTorrent, πριν από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε ότι οι χρήστες θα είναι σε θέση να αντιγράψουν τα αρχεία τους σε κάρτες SD και άλλους κόμβους.

Πιο πρόσφατα, οι δημιουργοί του wpTorrent κυκλοφόρησαν μια πληθώρα ενημερώσεων που έχουν προστεθεί και χαρακτηριστικά που έχουν βελτιώσει τη συνολική εμπειρία του χρήστη. Οι τελευταίες ενημερώσεις έχουν επίσης επιδιορθώσει συγκεκριμένα σφάλματα που εντοπίστηκαν από χρήστες ή προγραμματιστές, μετά την τελευταία μεγάλη ενημέρωση στο Windows Phone Store.

Η σημαντικότερη αλλαγή που περιλαμβάνεται σε μια από τις τελευταίες ενημερώσεις του wpTorrent είναι η αφαίρεση του περιορισμού ταχύτητας. Για όσους δεν γνωρίζουν, αναφέρθηκε πριν από λίγες εβδομάδες και οι προγραμματιστές επιβεβαίωσαν ότι υπήρχε περιορισμός της ταχύτητας στα 300KB / s στη δωρεάν έκδοση.

Φαίνεται ότι αυτός ο περιορισμός έχει αφαιρεθεί από την δωρεάν έκδοση και μπορείτε να κατεβάσετε τώρα με υψηλότερες ταχύτητες, εφ ‘όσον το δίκτυό σας το αποδεχθεί.

Εκτός από τη σημαντική αυτή αλλαγή, οι προγραμματιστές έχουν επίσης επιδιορθώσει ένα θέμα που δεν επέτρεπε στους χρήστες την προσθήκη κόμβων τηλεφώνου στο αρχείο διαχειριστή, σε ορισμένες περιπτώσεις.

Μπορείτε να κατεβάσετε το wpTorrent για τα Windows Phone 1.4.0.2 δωρεάν μέσω του Windows Phone Store. Η εφαρμογή έχει επιβεβαιωθεί ότι λειτουργεί σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν Windows Phone 8 και πάνω.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS