ΑρχικήsecurityΤο 1Password δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας

Το 1Password δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας

1Password-Keeps-Automatic-Backups-of-Your-Data

Η AgileBits προσφέρει μια νέα έκδοση του λογισμικού διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για τους χρήστες iOS, προσθέτοντας αυτόματη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που είναι προσβάσιμα μέσω του iTunes και διορθώσεις σε όλους τους τομείς.

Σε μια σειρά από ενημερώσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, το 1Password έχει προσθέσει «τόνους» νέων χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων, καθώς και αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας που είναι προσβάσιμα μέσω του iTunes.

Στην έκδοση 4.5.2, η εκτύπωση στοιχείου επανέρχεται και σύμφωνα με τους προγραμματιστές, “ο συγχρονισμός είναι πλέον πολύ sync- ier” με ό, τι αυτό σημαίνει (κατά πάσα πιθανότητα έχει να κάνει με την ταχύτητα της κάθε λειτουργίας συγχρονισμού). Ένα bug που επηρέαζε την προβολή των στοιχείων έχει επίσης επιδιορθωθεί.

Μπορείτε να κατεβάσετε το 1Password σε οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να χειριστεί iOS 7. Οι υποστηριζόμενες γλώσσες περιλαμβάνουν αγγλικά, Bokmål – Νορβηγική διάλεκτος, Νορβηγικά, Καταλανικά, Τσέχικα, Δανέζικα, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Εβραϊκά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Απλοποιημένα κινέζικα, Ισπανικά, Σουηδικά, και παραδοσιακά κινέζικα.

Για όσους δεν έχουν ακόμη εγκαταστήσει το 1Password 4.5, η AgileBits λέει ότι είναι μεγαλύτερη ενημέρωση που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS