ΑρχικήinetΟι δυνατότητες εκκαθάρισης μπορεί να μην είναι καλές για το Mac

Οι δυνατότητες εκκαθάρισης μπορεί να μην είναι καλές για το Mac

Cleaning-Utilities-Might-Not-Be-Good-for-Your-Mac

Οι χρήστες Mac γνωρίζουν τις δυνατότητες εκκαθάρισης και ενώ ορισμένες λύσεις είναι καλύτερες από άλλες, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτές οι εφαρμογές είναι άχρηστε, αν όχι επιβλαβής για το Mac.

Μια ανάρτηση με τίτλο “should I buy clean my mac 2 or is there another app I should use? (θα πρέπει να αγοράσω την εφαρμογή clean my mac 2 ή υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορώ να χρησιμοποιήσω;)” δημοσιεύθηκε στις 8 Απριλίου του 2013 στο Apple Support Communities και τώρα έχει πάνω από 25K επισκέψεις, με μόνο 10 απαντήσεις.

Οι περισσότεροι από τους σχολιαστές φαίνεται να είναι χρήστες που είναι καλά ενημερωμένοι σχετικά με τους κινδύνους που αφορούν τις υπηρεσίες εκκαθάρισης. Είτε πιστεύετε είτε όχι τι λένε αυτοί οι χρήστες, η Apple έχει ορισμένες συμβουλές.

“Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε το Mac σας να λειτουργεί σε άριστη κατάσταση είναι να ενημερώνετε το λογισμικό του συστήματός σας σε τακτά χρονικά διαστήματα, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του συστήματός σας και να εκτελέσετε κάποια τακτική συντήρηση.”

Αυτά περιλαμβάνουν την αρχειοθέτηση μεγάλων αρχείων (και τα αρχεία που δεν χρησιμοποιείτε πολύ συχνά), διαγράφοντας περιττά αρχεία και άδειασμα του «κάδου απορριμμάτων», κλπ. Η Apple υποστηρίζει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και λίγη λογική και θα είστε μια χαρά. Και όλοι οι άλλοι φαίνεται να συμφωνούν. Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με αυτό;

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS