ΑρχικήUpdatesΜηχανικοί του Apple Vision Pro μεταφέρθηκαν στο έργο για πτυσσόμενα iPhone

Μηχανικοί του Apple Vision Pro μεταφέρθηκαν στο έργο για πτυσσόμενα iPhone

Νέες πληροφορίες επιβεβαιώνουν, ότι ορισμένοι μηχανικοί που εργάζονταν προηγουμένως στο Apple Vision Pro μεταφέρθηκαν σε ένα νέο έργο για πτυσσόμενα iPhone ή iPad.

apple

Υποστηρίζεται επίσης ότι η προγραμματισμένη κυκλοφορία ενός πτυσσόμενου iPhone θα καθυστερήσει από το 2026 στο 2027, ωστόσο οι προμηθευτές έχουν δηλώσει ότι θα τηρήσουν τα υπάρχοντα χρονοδιαγράμματά τους.

Διαβάστε επίσης: LG Gram Fold: Πτυσσόμενος φορητός υπολογιστής με οθόνη αφής

Μία δημοσίευση του Ιανουαρίου αναφέρει ότι οι προμηθευτές οθονών Samsung και LG έχουν στείλει δείγματα πτυσσόμενης οθόνης στην Apple εδώ και αρκετό καιρό. Τα πιο πρόσφατα από αυτά φαίνεται να είναι στο εύρος των 7-8 ιντσών.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν η Apple δίνει προτεραιότητα σε ένα πτυσσόμενο iPhone ή ένα πτυσσόμενο iPad, και σε ποιο βαθμό θα μπορούσαν να θεωρηθούν όμοια. Σύμφωνα με τη δημοσκόπησή μας, η πλειοψηφία των χρηστών θα προτιμούσε μια συσκευή στο μέγεθος ενός iPhone Pro που ξεδιπλώνεται σε μια οθόνη μεγέθους iPad mini.

Σύμφωνα με την αναφορά της κορεατικής εταιρείας Alpha Biz, τα υψηλόβαθμα στελέχη της Apple ανακοίνωσαν ότι, αφού εξέτασαν την προετοιμασία για διάφορα είδη, συμπεριλαμβανομένης της αναδιπλούμενης οθόνης, η κυκλοφορία του πτυσσόμενου iPhone μετακινήθηκε από το τέταρτο τρίμηνο του 2026 στο πρώτο τρίμηνο του 2027.

Οι μεγάλοι κατασκευαστές εξαρτημάτων, όπως οι προμηθευτές οθονών, αναμένεται – παρά την καθυστέρηση, να συνεχίσουν σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα […].

Πρόσφατες αναφορές αναφέρουν ότι η Apple έχει υποβληθεί σε εσωτερική αναδιάρθρωση προσωπικού. Σύμφωνα με τις αναφορές, το προσωπικό που παλαιότερα εργαζόταν στο Vision Pro φέρεται να μεταφέρθηκε για να εργαστεί σε αναδιπλούμενες συσκευές.

Είναι προφανές ότι η Apple μέχρι σήμερα κατάφερε να διατηρήσει σχετική ηρεμία στον τομέα της, καθώς όλες οι αναφορές για το πτυσσόμενο iPhone περιέχουν περισσότερες υποθέσεις παρά αποδεδειγμένα γεγονότα.

apple

Δείτε περισσότερα: OnePlus Open: Το Πτυσσόμενο Κινητό του Μέλλοντος

Δεν θα ήταν έκπληξη για ορισμένους μηχανικούς του Vision Pro να μετακινηθούν από ένα προϊόν που έχει κυκλοφορήσει ήδη, σε κάποιο που βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη.

Όσον αφορά τις ημερομηνίες, αυτές ανήκουν ακριβώς στο επενδυτικό πλαίσιο. Η Apple θα συνεχίσει τη συνήθη πρακτική της και θα προχωρήσει στην κυκλοφορία οποιουδήποτε νέου προϊόντος όταν πιστεύει ότι έχει αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκύπτουν από νέες κατηγορίες προϊόντων και έχει κάτι που θεωρεί ανώτερο από τα υφιστάμενα προϊόντα. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία σαφής ένδειξη για ορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πηγή: 9to5mac

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS