ΑρχικήinetΤο iPhone Fold της Apple ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει τελικά

Το iPhone Fold της Apple ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει τελικά

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ακούμε για ένα iPhone Fold από την Apple, ωστόσο πρόσφατες διαρροές υποδηλώνουν ότι αυτή η τεχνολογία είναι ακόμα χρόνια μακριά – ή μπορεί ακόμα να μην κυκλοφορήσει καθόλου.

Δείτε επίσης: iPhone 17: Ήρθε η ώρα για την αναβάθμιση οθόνης που χρόνια περιμέναμε;

iPhone Fold Apple

Σύμφωνα με το DigiTimes, οι τελευταίες ειδήσεις για το θέμα δείχνουν ότι μετά από αναφορές σχετικά με το ότι η κυκλοφορία του iPhone Fold θα καθυστερήσει μέχρι τα μέσα του 2027, κάποιοι αναλυτές φοβούνται τώρα ότι το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Apple, δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ.

Η αμφιβολία για το αναδιπλούμενο iPhone οφείλεται στην πιθανή ανεπάρκεια της τεχνολογίας των οθονών – που υποτίθεται ότι σημαίνει ότι η Apple θα πρέπει είτε να ακυρώσει το τηλέφωνο, είτε να συνεχίσει να to καθυστερεί μέχρι να είναι ικανοποιημένη με την ποιότητα της οθόνης.

Αυτό έρχεται μετά από μία άλλη πρόσφατη αναφορά, που υπονόησε ότι το iPhone Fold μπορεί να έχει τεθεί σε παύση μέχρι η Apple να βρει μία οθόνη αναδίπλωσης με την οποία είναι ικανοποιημένη. Αλλά αυτά τα τελευταία νέα υποδεικνύουν ότι, αντί απλώς να τεθεί σε παύση, το project ενδέχεται να ακυρωθεί εντελώς.

Βεβαιως, με βάση το πόσο καιρό φημολογείται αυτό το τηλέφωνο, φαίνεται ότι η Apple μπορεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην παράδοσή του – και αυτ;h δεν θα ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία εγκατέλειψε κάτι μετά από χρόνια ανάπτυξης. Πρόσφατα είδαμε ότι το Apple Car απορρίφθηκε, και πριν από αυτό ακυρώθηκε και ο ασύρματος φορτιστής AirPower. Μερικές αναφορές έχουν επίσης υποδείξει ότι η Apple έχει εγκαταλείψει το εσωτερικό της έργο για το μόντεμ 5G.

Δείτε ακόμα: Πώς να ξεκλειδώσετε την κρυφή και πιο ισχυρή κάμερα στο iPhone 15;

Έτσι υπάρχει προηγούμενο και με τη φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone Fold να και αναβάλλεται συνεχώς, φαίνεται όλο και πιο πιθανό το ενδεχόμενο η συσκευή να μην κυκλοφορήσει ποτέ.

Αυτοί που ελπίζουν για ένα iPhone Fold από την Apple ενδέχεται να έχουν ακόμα τύχη, καθώς υπάρχουν επίσης συζητήσεις για ένα αναδιπλούμενο iPad, το οποίο ενδέχεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή, ακόμα κι αν το αναδιπλούμενο iPhone ακυρωθεί.

Όσον αφορά τα τηλέφωνα, η Apple βρίσκεται ήδη σε μια κυρίαρχη θέση, και ενώ οι πωλήσεις των αναδιπλούμενων τηλεφώνων αυξάνονται, δεν φαίνεται να αποτελούν σοβαρή απειλή για τη σειρά iPhone αυτή τη στιγμή. Έτσι, εκτός από τα τεχνικά θέματα, ένα αναδιπλούμενο iPhone ενδέχεται απλά να μην αποτελεί πλέον προτεραιότητα για την εταιρεία.

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να θολώσετε το φόντο σε μια φωτογραφία;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των αναδιπλούμενων συσκευών;

Οι αναδιπλούμενες συσκευές, όπως το iPhone Fold της Apple, προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, επεκτείνουν την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα των χρηστών, καθώς μπορούν να λειτουργήσουν τόσο ως τέμπλετ όσο και ως smartphones, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Δεύτερον, επιτρέπουν στους χρήστες να απολαύσουν μεγαλύτερες οθόνες χωρίς να αυξάνονταιοι συνολικές διαστάσεις της συσκευής. Ωστόσο, οι αναδιπλούμενες συσκευές έχουν επίσης μερικά μειονεκτήματα. Πρώτον, είναι συνήθως πιο ακριβές από τις τυπικές συσκευές λόγω της πολυπλοκότητας της τεχνολογίας τους. Δεύτερον, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να είναι μικρότερη λόγω της μεγαλύτερης οθόνης και της αυξημένης επεξεργαστικής ισχύος που απαιτείται. Τέλος, η ανθεκτικότητα μπορεί να είναι ένα θέμα, καθώς οι αναδιπλούμενες οθόνες είναι πιο ευάλωτες σε φθορές από τις τυπικές.

Πηγή: techradar

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS