ΑρχικήinetΤο Twitch ΠΑΛΙ αλλάζει την πολιτική του - αυτή τη φορά λόγω...

Το Twitch ΠΑΛΙ αλλάζει την πολιτική του – αυτή τη φορά λόγω κυμάτων “Butt Streaming”

Twitch Butt Streaming

Η πλατφόρμα streaming παιχνιδιών, Twitch, δεν μπορεί να κατασταλάξει “σχετικά με τα στήθη και τους γλουτούς”. Φαίνεται ότι το Twitch για μια ακόμη φορά θα επαναπροσδιορίσει την πολιτική του σχετικά με τη γυμνότητα στα streams καθώς τώρα έχει να κάνει με το “Butt Streaming”.

Δείτε επίσης: Γνωστή streamer του WoW χαρακτηρίζει τους παίκτες “φρικτούς” μετά την αντίδραση κατά του Plunderstorm

Αυτή τη φορά, φαίνεται πως μπορείτε να κάνετε stream μέρη του σώματός σας αλλά μην το κάνετε για ολόκληρο το playthrough του Baldur’s Gate 3.

Ένα tweet από την υποστήριξη του Twitch αναφέρει ότι η πλατφόρμα ενημέρωσε τους κανόνες της σχετικά με την “αναδυόμενη συμπεριφορά”, προκειμένου να μην επιτρέπεται πλέον στους streamers να επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος.

“Ξεκινώντας από την Παρασκευή 29 Μαρτίου, το περιεχόμενο που επικεντρώνεται σε ερωτικά μέρη του σώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα επιτρέπεται”, έγραψε το Twitch σε tweet την Τετάρτη.

Τι συμβαίνει λοιπόν; Λοιποί, μερικοί streamers βρήκαν έναν τρόπο να παρακάμψουν τους κανόνες της Twitch και έχουν βγάλει streams στα οποία τα παιχνίδια που παίζονται εμφανίζονται είτε σε στήθη “Tits Streaming” είτε σε γλουτούς “Butt Streaming”.

Δείτε ακόμα: Καταδικάστηκε ο αρχηγός της σπείρας πλαστών προϊόντων Apple

Αυτή είναι η τέταρτη αλλαγή πολιτικής στο Twitch σε σχεδόν τόσους πολλούς μήνες. Πίσω στον Δεκέμβριο, επέτρεψε τις “καλλιτεχνικές απεικονίσεις” γυμνότητας και στη συνέχεια άλλαξε την πολιτική λίγες μέρες αργότερα. Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο, το Twitch ενημέρωσε την πολιτική του καθώς οι streamers φορούσαν μαύρες μπάρες λογοκρισίας στα ερωτικά τους μέρη κατά τη διάρκεια του streaming.

Δείτε επίσης: Το Gemini ήρθε στο Google Messages σε beta έκδοση

Θα βρουν οι streamers τρόπο να παρακάμψουν αυτή την αλλαγή στους κανόνες; Πιθανώς. Είναι απλά θέμα χρόνου. Ωστόσο, ο CEO του Twitch, Dan Clancy, είπε σε συνέντευξη με το Aftermath την Τρίτη ότι ενδιαφέρεται να ξανασυζητήσει τη συζήτηση σχετικά με την καλλιτεχνική γυμνότητα στο Twitch. Λέει ότι οι επιλογές επισήμανσης και προτίμησης σχετικά με το αν θα δείτε γυμνότητα ή όχι είναι κάτι που το Twitch θα μπορούσε να εξετάσει στο μέλλον. Ως τώρα, όμως, αν προτιμάτε το πορνό με τα video games σας, πιθανώς υπάρχουν μερικά websites που μπορούν να ικανοποιήσουν αυτή την ανάγκη.

Πηγή: gizmodo

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS