ΑρχικήinetZero Service: Η Tesla θέλει να εξαλείψει την ανάγκη για σέρβις

Zero Service: Η Tesla θέλει να εξαλείψει την ανάγκη για σέρβις

Η Tesla αναζητά έναν νέο υψηλόβαθμο διευθυντή, που θα επικεντρωθεί στην εξάλειψη της ανάγκης για σέρβις από την αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτός ή αυτή θα είναι υπεύθυνος/η για ένα νέο πρόγραμμα της Tesla, με την ονομασία ‘Zero Service‘.

Δείτε επίσης: Tesla: Κάνει giveaway το Model 3 Performance
Zero Service Tesla

Κατά καιρούς, η ανάπτυξη του στόλου της Tesla έχει υπερβεί σημαντικά την ανάπτυξη των υπηρεσιών της – με αποτέλεσμα σημαντικά προβλήματα και χρόνους αναμονής για τους ιδιοκτήτες που χρειάζονται σέρβις στα οχήματά τους.

Ωστόσο, το 2021 και το 2022, η αυτοκινητοβιομηχανία πραγματοποίησε μεγάλες επενδύσεις στις υπηρεσίες της και σε συνδυασμό με τη μικρότερη αύξηση στις παραδόσεις οχημάτων το 2023, παρατηρήθηκαν λιγότερα προβλήματα.

Υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση και ο διευθύνων σύμβουλος Elon Musk έχει αναφέρει σε μερικές περιπτώσεις ότι “η καλύτερη υπηρεσία είναι η καμία υπηρεσία.” Εάν τα αυτοκίνητα δεν χρειάζονται σέρβις από την αρχή, η ανάγκη για μεγάλη εξυπηρέτηση πραγματικά μειώνεται. Εδώ μπαίνει το Zero Service της Tesla.

Καθώς η Tesla δεν χρησιμοποιεί το παραδοσιακό σύστημα των συνεργείων, λειτουργεί τις δικές της υπηρεσίες και έχει ένα πολύ στενό δεσμό μεταξύ παραγωγής και υπηρεσίας.

Δείτε ακόμα: Tesla: Ακόμα μία προσαρμογή μισθολογικών αυξήσεων

Ενώ οι αντιπρόσωποι των franchises επωφελούνται από την ανάγκη επισκευής των οχημάτων, αφού η Tesla κατέχει τα πάντα, είναι καλύτερα να χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση για τα οχήματά της. Τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν ορισμένα σημαντικά πλεονεκτήματα σε αυτόν τον τομέα χάρη στο ότι έχουν λιγότερα κινούμενα μέρη, αλλά μπορεί να προκύψουν προβλήματα.

Τώρα, η Tesla έχει κοινοποιήσει μία νέα αγγελία για έναν “Υπεύθυνο Zero Service“, η οποία δημοσιεύτηκε online πριν από λίγες ημέρες.

Η θέση εργασίας βρίσκεται στο Φρίμοντ, Καλιφόρνια, όπου η Tesla παράγει το μεγαλύτερο μέρος των οχημάτων της στη Βόρεια Αμερική.

Η Tesla αναφέρει ότι η πλειονότητα των εργασιών σέρβις πραγματοποιούνται τώρα από τα αυξανόμενα mobile service fleets. Το τελευταίο τρίμηνο, η αυτοκινητοβιομηχανία είχε 1.909 mobile service οχήματα.

Δείτε επίσης: Tesla: Ερευνά ποιες θέσεις είναι κρίσιμες, ενισχύοντας τους φόβους για απολύσεις

Η Tesla, με επικεφαλής τον Elon Musk, έχει ένα σαφές και φιλόδοξο όραμα: να επιταχύνει τη μετάβαση στη βιώσιμη ενέργεια. Αυτό το όραμα επικεντρώνεται στην κατασκευή ηλεκτρικών αυτοκινήτων και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας που δεν είναι μόνο φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά επίσης ανώτερα σε σχέση με τα παραδοσιακά αυτοκίνητα που καταναλώνουν αέριο. Η αποστολή της Tesla είναι να δημιουργήσει ένα βιώσιμο μέλλον μέσω της καινοτομίας, με την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και νέες υπηρεσίες όπως το Zero Service. Η εταιρεία επιδιώκει να αλλάξει την αντίληψη του κοινού για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δείχνοντας ότι μπορούν να είναι όχι μόνο βιώσιμα, αλλά και πρακτικά, αξιόπιστα και διασκεδαστικά για την οδήγηση.

Πηγή: electrek

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS