ΑρχικήgamingΝέα εξέλιξη για το Ghost of Tsushima στο PC

Νέα εξέλιξη για το Ghost of Tsushima στο PC

Μια προσμονή για τη μεταφορά του Ghost of Tsushima στο PC αναζωπυρώνει τις προσδοκίες των φίλων του παιχνιδιού.

Μια προσμονή για τη μεταφορά του Ghost of Tsushima στο PC αναζωπυρώνει τις προσδοκίες των φίλων του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τον Nick Baker του Xbox Era, ο οποίος προέβλεψε με ακρίβεια την πλειοψηφία της πρόσφατης παρουσίασης State of Play της Sony, δημοσίευσε στο X πως νέα για τη μη ανακοινωμένη, αλλά ευρέως αναμενόμενη, μεταφορά μπορεί να έρθει την Τρίτη, 5 Μαρτίου.

“Ακούω ότι μπορεί να πάρουμε κάτι σχετικά με τη μεταφορά του Ghost of Tsushima στο PC πολύ σύντομα. Ίσως γύρω στις 5η;,” έγραψε στο X.

Δείτε επίσης: Το Meta Quest+ παρουσιάζει νέο κατάλογο παιχνιδιών

Το Ghost of Tsushima αναμενόταν ευρέως να φτάσει στο PC σε κάποιο σημείο, ακολουθώντας τα βήματα της πλειοψηφίας της παραγωγής της Sony από εκείνη την εποχή.

Το Ghost of Tsushima κυκλοφόρησε το 2020 στο PlayStation 4 και αργότερα λάβει μια εκδοχή διευθυντή μεταφοράς για το PlayStation 5.

Δείτε ακόμα: Η Nintendo κάνει αγωγή κατά του Switch emulator Yuzu

Η παραγωγή της Sony στο PC έχει αυξηθεί σταθερά από τότε που διέλυσε ορισμένες από τις κορυφαίες της κυκλοφορίες για μονό παίκτη από την κονσόλα της, αν και αυτό δε φαίνεται να οδηγεί σε λαμπρές πωλήσεις.

Τον περασμένο μήνα, το Helldivers 2 της Sony, μια συνέχεια ενός παιχνιδιού νιτσέ για το PS4 και το PSVita, κυκλοφόρησε ταυτόχρονα τόσο στο PC όσο και στο PS5 και έγινε μεγάλη επιτυχία. Το συγχρόνως παίκτη του παιχνιδιού ξεπέρασε εύκολα αυτόν όλων των άλλων κυκλοφοριών της PlayStation Studios στο PC μαζί.

Δείτε επίσης: Το νέο Pokémon Legends ανακοινώθηκε για το 2025

Μια κινηματογραφική μεταφορά του Ghost of Tsushima βρίσκεται επί του παρόντος σε παραγωγή στη Sony.

Το 2021, ο διευθυντής παιχνιδιού της Sucker Punch, Nate Fox, και ο δημιουργικός διευθυντής Jason Connell, έγιναν μόνιμοι πρεσβευτές τουρισμού της πόλης Tsushima.
Το ίδιο έτος, η δημοτικότητα του παιχνιδιού οδήγησε επίσης τους φανς να βοηθήσουν στη συγκέντρωση πάνω από 260.000 δολαρίων για την ανοικοδόμηση ενός ιερού στο πραγματικό νησί.

Πηγή πληροφοριών: videogameschronicle.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS