ΑρχικήgamingPalworld στα 19 Εκατομμύρια: Συναρπαστική Πορεία στο Game Pass

Palworld στα 19 Εκατομμύρια: Συναρπαστική Πορεία στο Game Pass

“Το Palworld καθηλώνει τους παίκτες, ξεπερνώντας τα 19 εκατομμύρια σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Ανασκόπηση της επιτυχίας του στο Game Pass.

"Το Palworld καθηλώνει τους παίκτες, ξεπερνώντας τα 19 εκατομμύρια σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Ανασκόπηση της επιτυχίας του στο Game Pass.

Το Palworld – γνωστό παιχνίδι επιβίωσης σε ανοιχτό κόσμο με σίγουρα όχι Pokémon, που έχετε πιθανόν ακούσει κάποια στιγμή τον τελευταίο καιρό – με λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του σε πρόσβαση πριν από τον χρόνο, έχει επίσημα ξεπεράσει τους 19 εκατομμύρια παίκτες στα Xbox Series X/S και PC. Η Microsoft το προβάλει πλέον ως τη μεγαλύτερη κυκλοφορία από τρίτο μέρος στην ιστορία του Game Pass.

Είχαμε γνώση εδώ και καιρό ότι ο προγραμματιστής Pocketpair είχε ένα επιτυχημένο παιχνίδι με το Palworld. Η κυκλοφορία σε πρόσβαση στις 19 Ιανουαρίου είχε ξεκινήσει με κάποια προβλήματα, καθώς η αρχική άφιξη των παικτών είχε υπερφορτώσει τους διακομιστές του παιχνιδιού. Μόλις 24 ώρες αργότερα, η Pocketpair αποκάλυψε ότι 2 εκατομμύρια παίκτες είχαν ήδη κατακλύσει τα Palapagos Islands.

Δείτε επίσης: Pokemon εναντίον Palworld λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Σύντομα μετά, το Palworld έγινε ένα από τα έξι παιχνίδια που έφτασαν ποτέ το 1 εκατομμύριο ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, και τα ενημερωμένα στοιχεία πωλήσεων έφεραν τα νέα ότι είχε πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε μόλις τρεις ημέρες. Έξι ημέρες μετά την κυκλοφορία, οι πωλήσεις στο Steam έφτασαν τα 8 εκατομμύρια, και τώρα, 12 ημέρες μετά, η Pocketpair ανακοίνωσε ότι το Palworld έχει ξεπεράσει τους 19 εκατομμύρια παίκτες.

Κατανέμοντας λίγο περισσότερο αυτό τον αριθμό των 19 εκατομμυρίων, η Pocketpair αναφέρει ότι το Palworld έχει πουλήσει πλέον 12 εκατομμύρια αντίτυπα στο Steam (μια πολύ προσεγγιστική λίστα της Wikipedia με τα καλύτερα παιχνίδια για PC το τοποθετεί ένα εκατομμύριο μπροστά από τις συνολικές πωλήσεις του αρχικού The Sims και ένα εκατομμύριο λιγότερο από το Stardew Valley για κάποια αόριστη πληροφορία), ενώ τα επιπλέον 7 εκατομμύρια παίκτες προέρχονται από τα Xbox, περιλαμβανομένου πιθανόν του PC Game Pass.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πώς κατανέμεται αυτός ο αριθμός των Xbox μεταξύ των παικτών που αγόρασαν το παιχνίδι και των παικτών του Game Pass (είτε αυτοί που το δοκιμάζουν προσωρινά είτε αυτοί που το έχουν ως συνδρομητές), αλλά γνωρίζουμε ότι το Palworld έχει, σύμφωνα με τη Microsoft, απολαύσει τη μεγαλύτερη κυκλοφορία από τρίτο μέρος στην ιστορία του Game Pass, εμφανίζοντας ένα κορύφωμα σχεδόν 3 εκατομμυρίων παικτών.

Δείτε ακόμα: Palworld: Το σφάλμα “Memory Reset Drug” είναι αδύνατο να ανακάμψει

Στην ίδια ανάρτηση στο blog, η Microsoft σημειώνει ότι συνεργάζεται με τη Pocketpair για να ενεργοποιήσει αφιερωμένους διακομιστές (που προς το παρόν είναι διαθέσιμοι μόνο στην έκδοση για το Steam), να παρέχει μηχανικούς πόρους για τη βελτιστοποίηση της GPU και της μνήμης στα Xbox, και να επιταχύνει τη διαδικασία ώστε οι ενημερώσεις του Palworld να φτάνουν πιο γρήγορα στα χέρια των παικτών του Xbox. Όσον αφορά τη Pocketpair, το στούντιο πρόσφατα παρουσίασε έναν σχεδιασμό που υπόσχεται κρίσιμες διορθώσεις στο άμεσο μέλλον και νέα Pals, νέους bosses, νέα νησιά, PvP και Raid Bosses στο τέλος της γραμμής.

Όσον αφορά το ερώτημα “αλλά είναι καλό;”, ο Chris Tapsell του Eurogamer δεν ήταν τόσο θετικός. “Δεν θα αισθανθείτε ότι παίζετε κάτι φτιαγμένο με σκέψη, ή τέχνη, ή με τις καλύτερες προθέσεις ενός παραγωγικού ομίλου,” έγραψε. “Δεν θα νιώσετε θαυμασμό ή θαυμασμό. Δεν θα νιώσετε κανένα πραγματικό αίσθημα επίτευξης. Δεν θα νιώσετε ότι έχει εμπλακεί κάποιος καλλιτέχνης ή ότι έχει κάποια νόημα. Θα νιώσετε αντίθετα ότι παίζετε ένα προϊόν σχεδιασμένο για να πουληθεί, παρά για να παιχτεί. Θα νιώσετε σαν ένα σήμα. Και θα έχετε δίκιο.”

Πηγή πληροφοριών: eurogamer.net

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS