ΑρχικήReviewsGogoro Pulse: Το πολυτελές σκούτερ αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024

Gogoro Pulse: Το πολυτελές σκούτερ αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024

Η Gogoro παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό σκούτερ Gogoro Pulse, το οποίο θεωρείται το πιο αποδοτικό μοντέλο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

gogoro pulse

Ο σχεδιασμός του διαθέτει μοντέρνες γραμμές και προηγμένη τεχνολογία. Εφοδιάζεται με τον νέο κινητήρα H1, ο οποίος παρέχει απόδοση 9 kW, σε συνδυασμό με το σύστημα Hypercore για ισχυρό έλεγχο πρόσφυσης.

Διαβάστε ακόμη: Bo M e-scooter: Το κομψό ηλεκτρικό σκούτερ μπαίνει στην παραγωγή

Ο χρόνος επιτάχυνσης 0-50 km/h ανέρχεται σε 3,05 δευτερόλεπτα. Η τεχνολογία έλεγχου πρόσφυσης δίνει τη δυνατότητα για νέους τρόπους οδήγησης, όπως τα Range, Dirt, City, Touring, Track και Custom mode.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κινητήρας H1 της Gogoro όχι μόνο είναι ισχυρότερος από τους προηγούμενους κινητήρες, αλλά είναι επίσης πιο αποδοτικός χάρη στη νέα μέθοδο που συνδυάζει υγρή ψύξη και αερόψυξη. Το Smart Cockpit της Gogoro περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή οθόνη HD 10,25 ιντσών, ενσωματώνοντας το καινούργιο ψηφιακό πλαίσιο Snapdragon QWM2290 της Qualcomm.

Το Gogoro Pulse χρησιμοποιεί ένα προηγμένο active-matrix σύστημα φωτισμού με 13 ανεξάρτητες μονάδες LED για αυξημένη ασφάλεια και άνεση. Αυτό το σύστημα προσαρμόζεται δυναμικά κατά την οδήγηση, προσφέροντας αυξημένο φωτισμό με την αύξηση της ταχύτητας, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη ορατότητα.

gogoro pulse σκούτερ

Δείτε επίσης: Apple Car: Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple έρχεται το 2028

Το Pulse υποστηρίζει την τεχνολογία της Apple, προσφέροντας το κλειδί του στην εφαρμογή Apple Wallet και χρησιμοποιώντας το Apple Find My για εντοπισμό. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2024 και η χρέωση για την αλλαγή μπαταριών ως υπηρεσία μπορεί να μειώσει το κόστος του σκούτερ. Η Gogoro, με χιλιάδες σταθμούς ανταλλαγής στην Ταϊβάν, αναμένει την αποδοχή του νέου μοντέλου.

Πηγή: electrek.co

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS