ΑρχικήHow ToiPhone Weather App: Πώς να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις κακοκαιρίας;

iPhone Weather App: Πώς να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις κακοκαιρίας;

Η εφαρμογή iPhone Weather App θα προειδοποιεί τους χρήστες σχετικά με ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως η χιονόπτωση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

iPhone Weather app

Μετά το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας στη Βρετανία, όπου προκλήθηκαν προβλήματα λόγω του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών, η εφαρμογή προσφέρει ζωντανές ενημερώσεις και ειδοποιήσεις για να ενημερώνει τους χρήστες. Οι προειδοποιήσεις αυτές είναι σημαντικές, καθώς οι υψηλές ποσότητες χιονιού και οι χαμηλές θερμοκρασίες ανησυχούν τις αρχές, ιδίως για τους ηλικιωμένους και τα άτομα με υποκείμενες παθήσεις.

Δείτε επίσης: Η Google κυκλοφορεί νέο Weather app για όλα τα Wear OS 3 watches

Ως αποτέλεσμα, οι υπηρεσίες υγείας στις αγροτικές περιοχές αναμένεται να έχουν μεγαλύτερο φόρτο εργασίας αυτή την εβδομάδα.

Πώς να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις κακοκαιρίας στο Weather App του iPhone:

  1. Ανατρέξτε στην κατηγορία Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση Λογισμικού για να ελέγξετε αν το τηλέφωνό σας διαθέτει τουλάχιστον το iOS 15 ή το iOS 16.
  2. Για να επιτρέψετε στην εφαρμογή καιρού να χρησιμοποιήσει την ακριβή τοποθεσία σας για ακριβείς ειδοποιήσεις, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Απόρρητο & Ασφάλεια > Υπηρεσίες τοποθεσίας και επιλέξτε “Πάντα“.
  3. Επιτρέψτε στην εφαρμογή καιρού να στέλνει ειδοποιήσεις στις Ρυθμίσεις > Καιρός > Ειδοποιήσεις και επιλέγοντας “Allow Notifications“, συμπεριλαμβανομένων των “Critical Alerts” και των “Time-Sensitive Notifications“.
  4. Στην ίδια εφαρμογή, επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις σειρές κάτω δεξιά και στη συνέχεια το εικονίδιο με τις τρεις τελείες πάνω δεξιά.
  5. Επιλέξτε την κατηγορία ‘Next-Hour Precipitation‘ (Βροχόπτωση της επόμενης ώρας) και πατήστε ‘Done’ (Ολοκλήρωση).
iPhone Weather app

Αφού ενεργοποιήσετε τις άνωθεν ρυθμίσεις, θα λαμβάνετε σχετικές ειδοποιήσεις για τον καιρό και τις πιθανές κακοκαιρίες στο iPhone σας. Οι ειδοποιήσεις αυτές θα σας ενημερώνουν για ακραίες καιρικές συνθήκες και άλλες σημαντικές αλλαγές στην περιοχή σας που μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητά σας.

Διαβάστε σχετικά: Η εφαρμογή Weather της Apple βγήκε εκτός λειτουργίας

Πηγή: metro.co.uk

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS