ΑρχικήBusinessByteDance: Απολύει εκατοντάδες υπαλλήλους από το gaming τμήμα της

ByteDance: Απολύει εκατοντάδες υπαλλήλους από το gaming τμήμα της

Η μητρική του TikTok, ByteDance, περικόπτει εκατοντάδες θέσεις εργασίας στο gaming τμήμα της, σύμφωνα με το CNBC. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία είχε επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτό το τμήμα για να χτυπήσει την Tencent.

ByteDance gaming απολύσεις

Ελέγχουμε τακτικά τις επιχειρήσεις μας και κάνουμε προσαρμογές για να επικεντρωθούμε σε μακροπρόθεσμους στρατηγικούς τομείς ανάπτυξης. Μετά από μια πρόσφατη ανασκόπηση, λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να αναδιαρθρώσουμε την gaming επιχείρηση μας“, δήλωσε στο CNBC ένας εκπρόσωπος της ByteDance.

Το κύριο τμήμα gaming της ByteDance ονομάζεται Nuverse. Δυστυχώς, εκατοντάδες υπάλληλοι αναμένεται να χάσουν τη δουλειά τους. Το Nuverse δεν θα κλείσει εντελώς, αλλά το προσωπικό του θα μειωθεί σημαντικά, σύμφωνα με extra πηγή του CNBC.

Δείτε επίσης: TikTok Ιστορικό Παρακολούθησης: Πώς μπορείτε να το βρείτε

Η ByteDance είπε επίσης στους υπαλλήλους να σταματήσουν να εργάζονται σε παιχνίδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει. Το Reuters μετέδωσε πρώτο την είδηση.

Όπως είπαμε και πιο πάνω, η ByteDance είχε επενδύσει σημαντικά στο gaming τμήμα σε μια προσπάθεια να αμφισβητήσει άλλες μεγάλες εταιρείες, όπως οι Tencent και NetEase.

Το 2021, η ByteDance απέκτησε το μεγάλο mobile gaming studio Moonton για 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία ψάχνει τώρα να πουλήσει τη Moonton, σύμφωνα με το πρόσωπο που μίλησε στο CNBC.

Η gaming αγορά της Κίνας αντιμετωπίζει δυσκολίες τα τελευταία δύο χρόνια, αφού δεν υπήρξε ανάκαμψη και δεν κατάφερε να φτάσει τα ύψη που είχε φτάσει κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας Covid, όταν οι άνθρωποι ήταν κλεισμένοι σε στο σπίτι και έπαιζαν video games. Ο κλάδος αντιμετώπισε επίσης ένα σκληρό ρυθμιστικό περιβάλλον, αν και αυτό έχει χαλαρώσει τελευταία.

Δείτε επίσης: TikTok: Πώς να αφαιρέσετε την εικόνα προφίλ από το account σας;

Οι περικοπές θέσεων εργασίας στο gaming τμήμα της ByteDance αναμένεται να έχουν αντίκτυπο στην εταιρεία. Η μείωση του προσωπικού μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα της εταιρείας να αναπτύσσει και να προσφέρει νέο περιεχόμενο και λειτουργίες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της ανταγωνιστικότητας της Nuverse στην gaming επιχείρηση.

Επιπλέον, οι περικοπές θέσεων εργασίας μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα και τη συνολική εμπειρία των χρηστών. Αν η εταιρεία δεν έχει αρκετούς υπαλλήλους για να διαχειριστούν τον όγκο του περιεχομένου και να παρέχουν υποστήριξη στους χρήστες, η ποιότητα των παιχνιδιών και η ανταπόκριση στα προβλήματα των χρηστών μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Δείτε επίσης: TikTok: Μπορείτε να μάθετε ποιος κατεβάζει τα βίντεό σας;

Επίσης, μπορεί να υπάρχει αρνητική επίδραση στην ατμόσφαιρα και την κουλτούρα της εταιρείας. Όταν οι εργαζόμενοι βλέπουν ότι οι συνάδελφοί τους απολύονται, μπορεί να προκληθεί ανησυχία, αναστάτωση και απώλεια εμπιστοσύνης.

Πηγή: www.cnbc.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS