ΑρχικήUpdatesΣημαντικά Bug Fixes στο Android 14 QPR2 Beta 1.1

Σημαντικά Bug Fixes στο Android 14 QPR2 Beta 1.1

Η Google απέρριψε την πρώτη έκδοση beta του Android 14 QPR2 (Μάρτιος 2024 Feature Drop) τον περασμένο Νοέμβριο.

Android 14 QPR2

Αυτή η κίνηση ήταν απροσδόκητη, αφού η εταιρεία συνεχίζει να δοκιμάζει το πρώτο Feature Drop του Android 14 beta, το οποίο αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2023. Το QPR2 Beta 1 περιλάμβανε αρκετές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας κατάργησης του γραφικού στοιχείου “At a Glance”, της οθόνης εγγραφής ανά εφαρμογή και του ανανεωμένο ρυθμιστή έντασης. Λίγο λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την πτώση της πρώτης έκδοσης beta του QPR2, η Google κυκλοφόρησε την Beta 1.1, μια μικρή ενημέρωση που περιλαμβάνει ορισμένα bug fixes (διορθώσεις σφαλμάτων).

Διαβάστε επίσης: Ubuntu 20.04.1: Κυκλοφόρησε με αρκετά bug fixes

Οι σημειώσεις έκδοσης της Google για την QPR2 Beta 1.1 έκδοση του Android 14 είναι συνοπτικές. Επισημαίνουν ορισμένες βελτιώσεις στην σταθερότητα και απόδοση του συστήματος, καθώς και μια επιδιόρθωση που προκάλεσε την κατάργηση ορισμένων εφαρμογών μετά από μια ενημέρωση του λογισμικού.

Εάν το Pixel κινητό σας είναι εγγεγραμμένο στο πρόγραμμα Android beta και εκτελεί την έκδοση Android 14 QPR2 Beta 1, τότε θα λάβετε αυτόματα την ενημέρωση Beta 1.1 OTA. Αυτή η ενημέρωση είναι μια μικρή έκδοση και κατ’επέκταση το μέγεθος λήψης είναι επίσης σχετικά μικρό. Για το Pixel 8 Pro, το μέγεθος της ενημέρωσης OTA είναι 10 MB, για το Pixel 7 Pro είναι 17,1 MB και για το Pixel 6 είναι 7 MB. Ως εναλλακτική λύση, μπορείτε να αποκτήσετε το αρχείο OTA ή την εργοστασιακή εικόνα από τη Google και να το φορτώσετε ή να το αναβοσβήσετε χειροκίνητα στο Pixel σας.

Θα παρατηρήσετε ότι οι ενημερώσεις εγκαθίστανται πολύ πιο γρήγορα στο Pixel σας πλέον. Αυτό συμβαίνει λόγω των βελτιώσεων που έκανε η Google, μειώνοντας το χρόνο εγκατάστασης από 30-40 λεπτά σε μόλις λίγα λεπτά. Ο βελτιωμένος χρόνος εγκατάστασης είναι ακόμη πιο αισθητός στα Pixel 7, Pixel 8 και Pixel Tablet, καθώς χρησιμοποιούν LZ4 για να επιταχύνουν τη διαδικασία.

Εάν το Pixel σας βρίσκεται σε λειτουργία Android 14 QPR1 Beta και θέλετε να μεταβείτε στο σταθερό κανάλι χωρίς προβλήματα, σας συνιστούμε να περιμένετε μέχρι η Google να κυκλοφορήσει την επόμενη σταθερή έκδοση QPR. Αυτή η αναβάθμιση αναμένεται να γίνει διαθέσιμη τον Δεκέμβριο του 2023, μαζί με το Pixel Feature Drop.

Android 14 QPR2

Μέχρι τότε, σας συνιστούμε να παραμείνετε στο πρόγραμμα beta και να αγνοήσετε τυχόν OTA ενημερώσεις που μπορεί να μειώσουν την έκδοση του Android 14 στην τελευταία σταθερή έκδοση.

Δείτε σχετικά: LineageOS: Η πιο δημοφιλής Android custom ROM φτάνει τις 1,5 εκατομμύριο εγκαταστάσεις!

Πηγή: androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS