ΑρχικήUpdatesPremium Λειτουργίες του Youtube είναι πλέον διαθέσιμες σε όλους!

Premium Λειτουργίες του Youtube είναι πλέον διαθέσιμες σε όλους!

Από το 2020 το YouTube έδινε στους συνδρομητές Premium μια κρυφή ματιά σε όσα ετοιμάζει, αντί να επιλέγει τυχαίους χρήστες της Google για να δοκιμάσουν πειραματικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

facebook premium λειτουργίες

Ωστόσο, όλα αυτά αλλάζουν. Πλέον, δεν χρειάζεται να είστε χρήστης Premium για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα χαρακτηριστικά, καθώς το YouTube τα διαθέτει επιτέλους σε όλους τους χρήστες, είτε πληρώνουν συνδρομή, είτε όχι.

Δείτε ακόμη: YouTube: Προσθέτει Νέες λειτουργίες και Διακόπτει το Ad Blocker

Το YouTube ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησης, ότι προσφέρει πλέον πολλές νέες δυνατότητες για στην εφαρμογή της, παρέχοντάς σας μεγαλύτερο έλεγχο στον τρόπο που παρακολουθείτε βίντεο και ευκολότερη πρόσβαση σε όσα πραγματικά θέλετε να δείτε. Νωρίτερα, η πλατφόρμα δοκίμασε τη δυνατότητα παρατεταμένου πατήματος του δεξιού μισού του βίντεο για να αυξήσει την ταχύτητα αναπαραγωγής κατά το διπλάσιο.Τώρα, έχει κάνει τη λειτουργία αυτή ακόμα πιο εύκολη, ώστε να μπορείτε απλώς να πατάτε παρατεταμένα οπουδήποτε στη συσκευή αναπαραγωγής, είτε παρακολουθείτε σε λειτουργία πλήρους οθόνης είτε σε λειτουργία πορτραίτου, για να κάνετε τα πράγματα σε ταχύτητα 2x. Μόλις φτάσετε στο σημείο που θέλετε, απλώς αφήστε το.

Μια άλλη εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία απαλύνει τις απρόσμενες και ενοχλητικές εκρήξεις ήχου. Η νέα λειτουργια σταθερής έντασης ήχου του YouTube θα διατηρεί τα πάντα ομοιόμορφα, ώστε να απολαμβάνετε τα βίντεό σας χωρίς ενοχλητικές διακυμάνσεις στην ένταση του ήχου. Είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά αν επιθυμείτε να το προσαρμόσετε, απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην εφαρμογή και μεταβείτε στις “Πρόσθετες ρυθμίσεις“.

Μπορείτε επιτέλους να αποχωριστείτε το απογοητευτικό αυτό τραγούδι που έχει κολλήσει στο μυαλό σας. Το YouTube παρουσιάζει μια εκπληκτική λειτουργία αναγνώρισης φωνής με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία μπορεί μαγικά να αναγνωρίσει ένα τραγούδι για εσάς όταν το ψιθυρίζετε, το τραγουδάτε ή ακόμη και παίζετε τη μελωδία του στην εφαρμογή. Η Google δοκίμασε κάτι παρόμοιο. Το YouTube δοκιμάζει αυτή τη λειτουργία από τον Αύγουστο και τώρα είναι έτοιμη για την πρώτη της κυκλοφορία, αν και αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο σε τηλέφωνα ρυθμίσεις Android.

Το YouTube επίσης βελτιώνει την εμπειρία περιήγησής σας στο κινητό με μεγαλύτερες προεπισκοπήσεις, επιτρέποντάς σας να δείτε περισσότερα από τα βίντεο που πρόκειται να παρακολουθήσετε. Επιπλέον, προστέθηκε μια λειτουργία κλειδώματος για τον προγραμματιστή αναπαραγωγής βίντεο, ώστε να μην ανησυχείτε για τυχαία πατήματα και σάρωση που θα διακόψουν την προβολής σας.

Αν κάνετε τριβή σε ένα βίντεο και αλλάξετε ξεφνικά γνώμη, απλώς μετακινήστε το δάχτυλό σας πίσω στο σημείο που ξεκινήσατε και αφήστε το όταν αισθανθείτε μια δόνηση για να ακυρώσετε τη διαγραφή. Επιπλέονκουμπιά “Μου αρέσει” και “Εγγραφή” τώρα διαθέτουν μια εντυπωσιακή, λαμπερή κινούμενη εικόνα, όταν τα πατάτε.

Δείτε ακόμη: Η Google αυξάνει τις τιμές των YouTube Premium και Music

Το YouTube έχει συνδυάσει επίσης την καρτέλα “Βιβλιοθήκη” και τη σελίδα λογαριασμού σε μια νέα καρτέλα που ονομάζεται “Εσείς”. Σε αυτή τη νέα καρτέλα θα βρείτε όλα τα βίντεο, τις λίστες αναπαραγωγής, τις λήψεις και τις αγορές που έχετε παρακολουθήσει προηγουμένως, μαζί με τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και τις πληροφορίες του καναλιού σας. Πλέον, η καρτέλα “Εσείς” αντικαθιστά την καρτέλα “Βιβλιοθήκη” σε όλες τις πλατφόρμες – ιστό, κινητά και tablet.

facebook premium λειτουργίες

Για τους χρήστες smart TV, το YouTube καθιστά ευκολότερη την αναζήτηση όλων των λεπτομερειών σχετικά με τα βίντεο που παρακολουθείτε. Προστέθηκε ένα νέο μενού που εμφανίζεται με ένα απλό κλικ στον τίτλο του βίντεο, παρέχοντας σας πρόσβαση στην περιγραφή, τα σχόλια και το κουμπί εγγραφής του βίντεο. Το Youtube κάνει τις ίδιες βελτιώσεις και για χρήστες web και mobile.

Πηγή: androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS