ΑρχικήUpdatesT-Mobile: Αναβαθμίζει αυτόματα τους χρήστες σε πιο ακριβά προγράμματα

T-Mobile: Αναβαθμίζει αυτόματα τους χρήστες σε πιο ακριβά προγράμματα

Η T-Mobile σχεδιάζει να υποχρεώσει τους πελάτες με παλαιότερα σχέδια smartphone να μεταβούν σε πιο νέα και ακριβότερα προγράμματα.

T-Mobile

Η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί αυτόματα, αλλά οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν απαλλαγή επικοινωνώντας με την ομάδα υποστήριξης.

Όσοι είχαν τα προηγούμενα πακέτα Magenta και One θα αναβαθμιστούν σε Go5G, ενώ όσοι είχαν το πακέτο Magenta 55+ θα αναβαθμιστούν σε Go5G+. Οι χρήστες των πακέτων Simple Choice και Select Choice θα μεταφερθούν στο Magenta ή στο Essentials Select.

Με τη μετάβαση σε νέα προγράμματα, οι πελάτες θα αντιμετωπίσουν αυξήσεις στις τιμές, ανάλογα με το τρέχον πρόγραμμα, που θα κυμαίνονται από 5 δολάρια (4.71€) έως 10 δολάρια (9.42€) ανά γραμμή. Για παράδειγμα, οι συμμετέχοντες στα προγράμματα Simple/Select Choice θα έχουν αύξηση τιμής 10 δολαρίων ανά γραμμή.

Δείτε ακόμη: T-Mobile: Σφάλμα συστήματος εξέθεσε στοιχεία πελατών

Οι πελάτες που δεν λαμβάνουν ειδοποίηση για τις μελλοντικές αλλαγές στο πρόγραμμα μπορούν να ζητήσουν να επιστρέψουν για ένα σύντομο διάστημα. Ωστόσο, οι υπηρεσίες πελατών θα προσπαθήσουν να καθοδηγήσουν τους πελάτες προς νέα προγράμματα με πιστώσεις που θα καταβάλλονται εκ των προτέρων.

Σύμφωνα με το The Mobile Report, οι εκπρόσωποι της υποστήριξης πελατών θα προσπαθήσουν να πείσουν τους χρήστες για τα οφέλη του νέου προγράμματος. “Δεν αυξάνουμε την τιμή οποιουδήποτε από τα προγράμματά σας. Ωστόσο, σας προσφέρουμε ένα νεότερο πρόγραμμα με περισσότερα οφέλη σε διαφορετικό κόστος. Αυτή είναι η οδηγία που δίνει η T-Mobile στους υπαλλήλους της.

T-Mobile

Οι πελάτες θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές στο πρόγραμμα, αρχίζοντας από τις 17 Οκτωβρίου. Οι ειδοποιήσεις θα αποστέλλονται μέσω μηνυμάτων και μέσω email. Ο χρόνος μετάβασης θα διαφέρει, ανάλογα με τον κύκλο χρέωσης των λογαριασμών.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS