ΑρχικήinetPixel Watch 2: Θα είναι συμβατό με τις αρχικές θήκες Pixel Watch;

Pixel Watch 2: Θα είναι συμβατό με τις αρχικές θήκες Pixel Watch;

Το Pixel Watch 2 της Google είναι εξαιρετικά όμορφο, αλλά πολλοί επιθυμούν να διατηρείται και προστατευμένο. Θα είναι όμως συμβατό με τις θήκες του αρχικού Pixel Watch;

Pixel Watch 2 θήκες

Παρά τις ομοιότητες, οι θήκες για το αρχικό Pixel Watch δεν θα είναι συμβατές με το Pixel Watch 2.

Με μια μόνο ματιά, και ακόμη και με προσεκτική εξέταση, το Pixel Watch 2 φαίνεται σχεδόν ίδιο με το αρχικό μοντέλο. Διαθέτει την ίδια οθόνη σε σχήμα σταγόνας, το ίδιο συνολικό μέγεθος, και σχεδόν τα ίδια πάντα. Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν αρκετές διαφορές που καθιστούν αδύνατη τη συμβατότητα με τα υπάρχοντα αξεσουάρ.

Αν ρίξετε μια ματιά στο Amazon και αναζητήσετε θήκες για το Pixel Watch, μπορείτε να παρατηρήσετε μια τάση μεταξύ ορισμένων γνωστών εταιριών που έχουν αλλάξει τις καταχωρίσεις τους και αναφέρουν ότι τα προϊόντα τους “δεν είναι συμβατά με το Pixel Watch 2”.

Δείτε ακόμη: Το Update των Pixel Buds Pro Προσθέτει Νέες Δυνατότητες

Ποιό είναι όμως το πρόβλημα;

Όπως φαίνεται, οι αλλαγές στο hardware του Pixel Watch 2, καθιστούν πολλά από τα υπάρχοντα αξεσουάρ του αρχικού Pixel Watch μη συμβατά. Παρατηρείται μια μικρή αλλαγή που είναι δύσκολο να προσέξει κανείς από μακριά, αλλά κοντά μπορεί να διακριθεί, ότι η νέα κορώνα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη και το δεύτερο κουμπί έχει μια μικρή διαφορά. Επιπλέον, η ακουστική περιοχή μοιάζει να έχει μετακινηθεί στην αντίθετη πλευρά.

Pixel Watch 2 θήκες

Εάν θέλετε να αποκτήσετε μια θήκη για το Pixel Watch 2, καλό θα ήταν να μην αγοράσετε κάτι ακόμα. Λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτητα με την οποία κυκλοφόρησαν τα αξεσουάρ πέρυσι, δεν θα περιμένετε πολύ.

Πηγή: 9to5google.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS