ΑρχικήUpdatesΗ Apple δακόπτει τις θήκες από σιλικόνη και γίνεται eco-friendly

Η Apple δακόπτει τις θήκες από σιλικόνη και γίνεται eco-friendly

Η Apple ενδέχεται να αποσύρει τις θήκες από σιλικόνη για τη σειρά iPhone 15.

Apple silicon case

Δείτε ακόμα: Apple Silicon Macs που εκτελούν Linux λαμβάνουν σημαντικό gaming update

Τον Αύγουστο, διαδόθηκαν φήμες που υποστήριζαν ότι η Apple σχεδιάζει να απαλλαγεί από τα δερμάτινα αξεσουάρ της, υπέρ των νέων “FineWoven” εκδόσεων. Αυτή η αλλαγή θα ξεκινήσει από προϊόντα που προορίζονται για τις συσκευές της γενιάς iPhone 15. Ίσως αυτή να είναι η προσπάθεια της Apple να γίνει πιο eco-friendly στο μέλλον, με τις νέες θήκες που θα κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με τον leaker “Kosutami”, που μίλησε στο MacRumors την Κυριακή, η Apple σχεδιάζει να αντικαταστήσει τη χρήση σιλικόνης με ένα άλλο υλικό που είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Αυτή η αλλαγή θα έχει επιπτώσεις σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των θηκών του iPhone, του Apple Watch Sport Band και Solo Loop, καθώς και του AirTag Loop, μεταξύ άλλων.

Ο “Kosutami” ισχυρίζεται, ότι η αλλαγή δεν θα συμβεί ξαφνικά, αλλά σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. Ενδεχομένως, η Apple να μην ανανεώσει τα υπάρχοντα αξεσουάρ με σιλικόνη, όταν εξαντληθούν, προτιμώντας να παρουσιάσει μια νέα έκδοση, η οποία θα γίνεται σταδιακά, αντί με μία απότομη αλλαγή σε νέα υλικά.

Δείτε ακόμα: Apple: Απέρριψε σχεδόν ένα εκατομμύριο εφαρμογές από το App Store

Η κίνηση και οι αλλαγές που σχετίζονται με το δέρμα αποτελούν μέρος της προσπάθειας της Apple να επικεντρωθεί σε πιο eco-friendly προϊόντα, κάτι που απουσιάζει από την τρέχουσα γκάμα αξεσουάρ της.

Apple silicon case

Αν και τα iPhone και άλλες συσκευές μπορούν να ανακυκλωθούν ή να χρησιμοποιήσουν ανακυκλωμένο αλουμίνιο, υπάρχουν αξεσουάρ όπως θήκες iPhone από καουτσούκ σιλικόνης που δεν κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά. Αυτό οφείλεται στις ιδιότητες ανθεκτικότητας στη θερμότητα του φθοροελαστομερούς και άλλων υλικών που συνήθως χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους, κάτι που καθιστά την ανακύκλωση των θηκών εξαρχής δύσκολη.

Πηγή: appleinsider.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS