ΑρχικήUpdatesThreads: Θα μπορείτε να αναζητάτε posts

Threads: Θα μπορείτε να αναζητάτε posts

Το Threads του Instagram επεκτείνει ευρέως τη δυνατότητα αναζήτησης posts. Σε μια ανάρτησή του στην πλατφόρμα, ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg, αναφέρει ότι η λειτουργία αυτή ειναι διαθέσιμη σε σχεδόν όλες τις αγγλόφωνες και ισπανόφωνες χώρες, με περισσότερες να ακολουθούν σύντομα.

Thread posts

Δείτε επίσης: Threads for web: Ο Zuckerberg λέει ότι έρχεται σε λίγες ημέρες

Η εκπρόσωπος της Meta, Seine Kim, επιβεβαίωσε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η λειτουργία αυτή θα είναι διαθέσιμη τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα κυκλοφορήσει και στην ιστοσελίδα της πλατφόρμας. Το Threads ξεκίνησε αρχικά δοκιμές λειτουργίας στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Αύγουστο. Μέσω αυτής της λειτουργίας, μπορείτε να αναζητήσετε posts στην πλατφόρμα βάσει ενός συγκεκριμένου keyword. Προηγουμένως, το Threads σας επέτρεπε μόνο να αναζητήσετε χρήστες.

Η λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη για ορισμένους χρήστες. Όταν πραγματοποιείτε μια αναζήτηση, η εφαρμογή θα εξακολουθεί να εμφανίζει λίστες χρηστών που σχετίζονται με την αναζήτησή σας. Ωστόσο, επιλέγοντας την επιλογή “Search For” στο επάνω μέρος, μπορείτε να κάνετε scroll σε Threads posts με το επιλεγμένο keyword.

Threads posts

Μπορείτε να δείτε, πώς εμφανίζεται η λειτουργία, στην παραπάνω εικόνα. Η εν λόγω αλλαγή στην εφαρμογή φαίνεται, ότι θα διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία ανακάλυψης νέων posts και χρηστών. Με τη δυνατότητα που παρέχεται στους χρήστες να εντοπίζουν πιο εύκολα περιεχόμενο που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά τους, θα δημιουργηθεί μια πιο δυναμική και διαδραστική κοινότητα. Το αποτέλεσμα θα είναι μια εφαρμογή που προσφέρει αυξημένη επικοινωνία και αλληλεπίδραση, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να ανακαλύπτουν ποικίλα περιεχόμενα και να συνδέονται με νέους ανθρώπους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά τους.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS