ΑρχικήgamingΤο Cyberpunk 2077 θα αποκτήσει μόνο ένα expansion

Το Cyberpunk 2077 θα αποκτήσει μόνο ένα expansion

Cyberpunk 2077

Η CD Projekt Red, δημιουργός του Cyberpunk 2077, λέει ότι το επερχόμενο expansion, Phantom Liberty, θα είναι το μοναδικό expansion του παιχνιδιού, λόγω της “τεχνολογικής απόφασης” να μετακινηθεί από την τεχνολογία REDengine της CDPR στην Unreal 5.

Δείτε επίσης: Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Μπόνους προπαραγγελίας κ.α

Κατά τη διάρκεια ενός τμήματος ερωτήσεων και απαντήσεων της κλήσης κερδών της CD Projekt Red την Τετάρτη (h/t Video Games Chronicle), ο Michał Nowakowski, ανώτερος αντιπρόεδρος της CD Projekt Red, επανέλαβε τη θέση που είχε δηλώσει προηγουμένως ο προγραμματιστής ότι δεν θα κάνει δεύτερο expansion για το Cyberpunk 2077 -ανεξάρτητα από το αν οι πωλήσεις του Phantom Liberty κάνουν θραύση- λέγοντας ότι “η απόφαση [να μην γίνει] είχε ήδη ληφθεί”.

Συνέχισε:

Όπως έχουμε ανακοινώσει εδώ και πολύ καιρό, δεν πρόκειται να κάνουμε ένα δεύτερο ή τρίτο [Cyberpunk 2077] expansion. Αυτό είναι το μοναδικό expansion του παιχνιδιού και δεν έχει καμία σχέση με τα νούμερα και το πόσο ικανοποιημένοι ή όχι είμαστε με τις πωλήσεις ή κάτι τέτοιο. Είναι μια τεχνολογική απόφαση για να είμαστε ειλικρινείς. Αυτή είναι η τελευταία φορά που δουλεύουμε στην REDengine για την ώρα τουλάχιστον, και στο άμεσο μέλλον όπως γνωρίζετε δουλεύουμε στην Unreal Engine της Epic. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αποφασίσαμε ότι αυτό ήταν το μοναδικό [Cyberpunk expansion].

Πρόταση: Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ξεκλειδώνει νέο τέλος

Πέρυσι, η CDPR ανακοίνωσε την “πολυετή στρατηγική συνεργασία της με την Epic Games” για την ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού Witcher καθώς και ενός remake του αρχικού βιντεοπαιχνιδιού Witcher του 2007, το οποίο κατασκευάζεται από την αρχή στην Unreal Engine 5 από το πολωνικό στούντιο Fool’s Theory.

Το Phantom Liberty, το οποίο θα αναθεωρήσει σημαντικούς μηχανισμούς του παιχνιδιού και θα εμπλουτίσει τον κόσμο του Cyberpunk 2077 μαζί με μια δωρεάν ενημέρωση της έκδοσης 2.0, θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Cyberpunk 2077: Η Overdrive Mode δείχνει απίστευτη

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS