ΑρχικήinetΗ άφιξη του iPhone 15 Pro προγραμματίζεται για τις 13 Σεπτεμβρίου

Η άφιξη του iPhone 15 Pro προγραμματίζεται για τις 13 Σεπτεμβρίου

Το νέο iPhone 15 Pro έρχεται στις 13 Σεπτεμβρίου. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Apple ανακοίνωσε τη σειρά iPhone 14 και τώρα ακούμε πολλές φήμες για το iPhone 15. Ένα πράγμα που είναι ασαφές σε αυτό το σημείο είναι πότε η Apple θα ανακοινώσει τα νέα τηλέφωνα.

iPhone 15 Pro

Πολλές πηγές που γνωρίζουν το θέμα είπαν ότι η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ζητά από τους υπαλλήλους της να μην πάρουν ρεπό στις 13 Σεπτεμβρίου, λόγω μιας μεγάλης ανακοίνωσης για smartphone. Αν και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτή η διαρροή σχετίζεται με την Apple, έχει γίνει γνωστό ότι διοργανώνει εκδήλωση για το iPhone τον Σεπτέμβριο.

Η περσινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη. Δεδομένου ότι η 13η Σεπτεμβρίου είναι επίσης Τετάρτη, αυτή μπορεί να είναι η ημερομηνία που η Apple επιλέγει να πραγματοποιεί την ειδική αυτή εκδήλωση.

Δείτε επίσης: Galaxy S24 Ultra: Το πλαίσιό του θα είναι από τιτάνιο, όπως το iPhone 15 Pro

Εάν η Apple όντως ανακοινώσει το νέο iPhone στις 13 Σεπτεμβρίου, αναμένουμε οι προπαραγγελίες να ξεκινήσουν την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, με την επίσημη κυκλοφορία μία εβδομάδα αργότερα, στις 22 Σεπτεμβρίου.

Οι πωλήσεις του iPhone 14 Plus ξεκίνησαν στις 7 Οκτωβρίου λόγω προβλημάτων εφοδιασμού. Μια παρόμοια καθυστέρηση συνέβη επίσης το 2020, επηρεάζοντας την κυκλοφορία των iPhone 12 Pro Max και iPhone 12 mini. Κάποιοι αναλυτές προβλέπουν ότι τουλάχιστον ένα από τα μοντέλα iPhone 15 μπορεί να καθυστερήσει να κυκλοφορήσει, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι οι πωλήσεις όλων των νέων μοντέλων θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο παρά τις «σοβαρές ελλείψεις».

Σύμφωνα με φήμες, το iPhone 15 θα αποκτήσει νέο σχεδιασμό με καμπυλωτές άκρες και λεπτότερα πλαίσια γύρω από την οθόνη. Και τα τέσσερα νέα μοντέλα θα διαθέτουν Dynamic Island και USB-C αντί για Lightning. Για τα μοντέλα Pro, η Apple αναμένεται να αντικαταστήσει το πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα με ένα νέο από τιτάνιο.

iPhone 15 Pro

Ενώ τα iPhone 15 και 15 Plus θα τροφοδοτούνται από το τσιπ A16 Bionic που βρίσκεται στο iPhone 14 Pro, τα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max θα βασίζονται στο νέο τσιπ A17. Αποκλειστικά στο μεγαλύτερο μοντέλο Pro, η Apple θα προσθέσει έναν νέο φακό, για καλύτερο ζουμ.

Πηγή: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS