ΑρχικήgamingRemnant 2: Το καλύτερο sequel του καλοκαιριού

Remnant 2: Το καλύτερο sequel του καλοκαιριού

Remnant 2

Το αρχικό Remnant είναι πολύ δυσκίνητο, κάπως άσχημο, επαναλαμβάνεται γρήγορα και δεν βγάζει πολύ νόημα. Μοιάζει με ένα παιχνίδι που δεν είχε αρκετό από κάτι. Δεν ξέρουμε αν ήταν ο χρόνος, τα χρήματα ή η εμπειρία, αλλά κάπου έλειπε. Δεν είχε πολλή λάμψη, αλλά είχε μια καλή κεντρική ιδέα, και αυτό μετράει πολύ. Πάντα φαινόταν σαν το είδος του παιχνιδιού που χρειαζόταν sequel, όχι για να κλείσει τα νήματα της ιστορίας – δεν είμαστε σίγουροι ότι είχε καν τέτοια – αλλά μάλλον για να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες του σχεδιασμού. Έτσι, είμαστε απίστευτα χαρούμενοι που έχουμε το Remnant 2.

Δείτε επίσης: Stray Gods: Το RPG καθυστερεί για να αποφύγει το Baldur’s Gate 3

Πολλά αξιοπρεπή παιχνίδια βασίζονται σε ιδέες που θα μπορούσαν να είναι περισσότερα. Είναι πάντα συναρπαστικό να βλέπεις sequels που βελτιώνουν σημαντικά τις ιδέες τους αντί να προσφέρουν απλά περισσότερα από ένα ήδη καλό προϊόν. Το Remnant 2 είναι ένα παράδειγμα ενός τέτοιου sequel, με σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Remnant: From the Ashes, όσον αφορά τα γραφικά, την ποιότητα ζωής, τα συστήματα RPG και την επαναληπτικότητα. Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα RPG shooters. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι είναι σπάνιο για τα sequel να βελτιώνονται σημαντικά σε σχέση με τους προκατόχους τους και εν μέρει στο γεγονός ότι είναι δύσκολο να δοθεί πράσινο φως για ένα sequel για κάτι λιγότερο από ένα απόλυτο banger.

Ένα καλύτερο RPG

Remnant 2

Το Remnant 2 έχει βελτιώσει τα στοιχεία RPG προσθέτοντας περισσότερο βάθος στις αρχικές κατηγορίες, οι οποίες είναι πιο πολλές και ουσιαστικές. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν dual-class για να συνδυάσουν παθητικές ενισχύσεις και ενεργές ικανότητες, ενώ υπάρχουν συνολικά 11 κλάσεις με τεράστιες δυνατότητες buildcrafting. Η αλληλεπίδραση μεταξύ των κλάσεων και του εξοπλισμού έχει επίσης βελτιωθεί, με τους παίκτες να μπορούν να επενδύσουν σε συγκεκριμένες θέσεις και να αποκομίσουν τεράστια οφέλη. Αυτό προσθέτει ένα βαθύ πηγάδι αναπαραγωγιμότητας που οι περισσότεροι RPG shooters θα επιθυμούσαν. Συνολικά, το Remnant 2 προσφέρει ένα διασκεδαστικό grind που ενθαρρύνει τους παίκτες να δοκιμάζουν νέα πράγματα και να ανεβάζουν επίπεδο σε πολλαπλές κλάσεις για να ξεκλειδώσουν ισχυρά χαρακτηριστικά.

Ένας σπάνιος βαθμός επαναληπτικότητας

Το Remnant 2 προσφέρει μια βαθύτερη και πιο ποικίλη εμπειρία gameplay από τον προκάτοχό του, με πολύ μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ των playthroughs. Το παιχνίδι διαθέτει ένα βαθύ πηγάδι επαναληπτικότητας, με τους παίκτες να συναντούν εντελώς διαφορετικά main bosses, βασικούς εχθρούς, περιβάλλοντα, ανταμοιβές και γρίφους. Ακόμη και τα επαναλαμβανόμενα αφεντικά μπορούν να έχουν διαφορετικούς τροποποιητές που αλλάζουν διακριτικά τη μάχη. Το παιχνίδι προσφέρει επίσης μια ποικιλία κλάσεων που αλλάζουν περαιτέρω το gameplay από στιγμή σε στιγμή. Συνολικά, το Remnant 2 προσφέρει μια πλούσια και συναρπαστική εμπειρία που οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν για πολλές ώρες πριν κυκλοφορήσει το πρώτο DLC.

Πρόταση: Ένα από τα καλύτερα RPG έρχεται στο Xbox Game Pass

Συνολικά, τα σχόλια για το Remnant 2 είναι γενικά θετικά, με μερικά μικρά παράπονα. Ορισμένοι παίκτες βρίσκουν υπερβολικό το μηχανισμό φιλικών πυρών και προτείνουν την προσθήκη ενός overlay χάρτη ή μιας προβολής χάρτη των σημείων ελέγχου. Επιπλέον, υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με ορισμένες μάχες με τα boss που είναι οπτικά γεμάτες με εφέ σωματιδίων, καθιστώντας δύσκολη τη διαπίστωση των επιθέσεων, και με τα hitboxes που είναι πιο πλατιά από το αναμενόμενο. Υπάρχουν επίσης ζητήματα σχετικά με τον αριθμό των διαθέσιμων mobs για δύο παίκτες και την κλίμακα για τρεις παίκτες.

Παρά αυτά τα μικροπροβλήματα, το παιχνίδι έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες και θεωρείται ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια του καλοκαιριού, αν όχι ολόκληρης της χρονιάς. Έχει επαινεθεί για την ομαλή co-op εμπειρία του, τη σταθερή απόδοση στο PC και την απόλαυση της χρήσης συγκεκριμένων όπλων, όπως το Nightfall και το δίκαννο κυνηγετικό όπλο. Το παιχνίδι δελεάζει ακόμη και τους παίκτες να εξερευνήσουν και να πειραματιστούν με άλλα ωραία όπλα. Σε σύγκριση με άλλους αξιόλογους τίτλους όπως το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, το Remnant 2 ξεχωρίζει ως ένα εντυπωσιακό sequel.

Διαβάστε επίσης: Η θετική κριτική του Starfield αφήνει τους fans αισιόδοξους

πηγή πληροφοριών:gamesradar.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS