ΑρχικήUpdatesΤο Samsung Wallet προσθέτει υποστήριξη Student ID στις ΗΠΑ

Το Samsung Wallet προσθέτει υποστήριξη Student ID στις ΗΠΑ

Το Samsung Wallet έχει προσθέσει υποστήριξη Student ID στις ΗΠΑ.

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, το να έχει κανείς ένα εικονικό πορτοφόλι στο smartphone του είναι απίστευτα βολικό. Πάνε οι μέρες που κουβαλούσαμε ογκώδη πορτοφόλια ή βαριές τσάντες. Και τώρα, οι φοιτητές στις ΗΠΑ που διαθέτουν τηλέφωνα Galaxy μπορούν επίσης να προσθέσουν τις φοιτητικές τους ταυτότητες στο Samsung Wallet.

Η Samsung έχει συνεργαστεί με 68 κολέγια, πανεπιστήμια και ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων το Penn State, το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, το Central Michigan University και το University of North Alabama, επιτρέποντας στους φοιτητές να προσθέσουν τις φοιτητικές τους ταυτότητες στο Samsung Wallet. Η Samsung συνεργάζεται επίσης με άλλους εταίρους για να φέρει αυτή τη λειτουργία σε περισσότερα ιδρύματα.

Όταν προσθέτετε τη φοιτητική σας ταυτότητα στο Samsung Wallet, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα με ένα απλό πάτημα του τηλεφώνου σας: να ανοίγετε πόρτες, να έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη, να πληρώνετε για το γεύμα και πολλά άλλα. Απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο κυκλοφορείτε στην πανεπιστημιούπολη. Ορισμένα συμμετέχοντα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σας επιτρέπουν επίσης να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για πληρωμές μέσω NFC σε καταστήματα εντός της πανεπιστημιούπολης, αυτόματους πωλητές και σε άλλα μέρη.

Υπάρχουν δύο χρήσιμες λειτουργίες που προστέθηκαν στη λειτουργία Student ID: Και η λειτουργία Power Reserve, η οποία επιτρέπει τη χρήση του Student ID για έως και 24 ώρες μετά την απενεργοποίηση του τηλεφώνου σας λόγω χαμηλής μπαταρίας.

Το Fast Mode και το Power Reserve είναι εφικτά επειδή το Samsung Wallet διατηρεί τις πληροφορίες του Student ID σε ένα εξαιρετικά ασφαλές και απομονωμένο περιβάλλον στο τηλέφωνό σας, προστατεύοντάς το τόσο από ψηφιακές όσο και από φυσικές απόπειρες παραβίασης.

Η Samsung συνεργάζεται με την Transact Campus, ηγέτιδα εταιρεία σε καινοτόμες λύσεις πληρωμών για ένα συνδεδεμένο πανεπιστήμιο. Έτσι, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη φοιτητική σας ταυτότητα με το Samsung Wallet, πρέπει να ακολουθήσετε τρία εύκολα βήματα.

1. Κατεβάστε την εφαρμογή Transact eAccount Mobile από το Google Play Store και ανοίξτε την.

2. Ακολουθήστε τις οδηγίες εκκίνησης, πατήστε ‘Get Started’  και βρείτε το όνομα του σχολείου σας στην οθόνη σύνδεσης Mobile ID.

3. Αφού επαληθεύσετε την ταυτότητά σας, κάντε κλικ στην επιλογή ‘Add to Samsung Wallet.’

Το Samsung Wallet, που παρουσιάστηκε πέρυσι ως διάδοχος του Samsung Pay, σας επιτρέπει να προσθέσετε με ασφάλεια κλειδιά, ταυτότητες, πιστωτικές κάρτες, κάρτες μέλους και πολλά άλλα. Λειτουργεί σε συσκευές Galaxy με Android 9 ή νεότερη έκδοση, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων S Series, Note, Z Series και A Series.

Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι επίσης συμβατό με τα επερχόμενα Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS