ΑρχικήinetΤο Apple Car θα κυκλοφορήσει το 2026;

Το Apple Car θα κυκλοφορήσει το 2026;

Ο αναλυτής της εταιρείας Wedbush, Daniel Ives, υποστηρίζει ότι το Apple Car θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2026.

Δείτε επίσης: Η Apple ανεβάζει ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του Silo στο Twitter

Η Apple δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τις φήμες ότι αναπτύσσει ένα Apple Car. Ωστόσο, είναι ένα ανοιχτό μυστικό, καθώς η εταιρεία έχει υποβάλει αίτηση για εκατοντάδες σχετικές πατέντες, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης που αφορά τις ζώνες ασφαλείας.

Η εταιρεία συνδέθηκε επίσης πρόσφατα με μια εγκατάσταση δοκιμών αυτοοδήγησης στην Αριζόνα. Επιπλέον, υπήρξαν περιοδικές αναφορές για σημαντικές αλλαγές στο προσωπικό του project, όπως η απώλεια διευθυντών, μηχανικών ή ακόμη και ο ανασχηματισμός ολόκληρης της ομάδας.

Μιλώντας στο CNBC το πρωί της Παρασκευής, ο αναλυτής της Wedbush, Daniel Ives, δήλωσε ότι το μόνο ερώτημα σχετικά με το Apple Car είναι “πότε θα κυκλοφορήσει και όχι αν θα κυκλοφορήσει“.

Δείτε επίσης: Google Iris: Τα γυαλιά Apple δεν θα αντιμετωπίσουν ανταγωνισμό τελικά

Ο Ives έχει πει ακριβώς αυτή τη φράση στο παρελθόν. Το 2021, έγραψε σε σημείωμα προς τους επενδυτές ότι ήταν θέμα του “πότε, όχι αν” η Apple θα εισέλθει στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων.

Ο Ives της Wedbush απαντούσε σε αναφορές που είχαν γίνει τότε σχετικά με τις διάφορες συζητήσεις της Apple με πιθανούς συνεργάτες, όπως η Hyundai και η Nissan ξεχωριστά.

Ο αναλυτής περιέγραψε αυτές τις συζητήσεις ως ένα “παιχνίδι γνωριμιών”, λέγοντας στη συνέχεια -τον Φεβρουάριο του 2021- ότι υπήρχε τουλάχιστον 85% πιθανότητα η Apple να ανακοινώσει επίσημα μια στρατηγική συνεργασία για αυτοκίνητα μέσα στους επόμενους τρεις έως έξι μήνες.

apple car

Αυτό προφανώς δεν συνέβη, αλλά τώρα ο Ives προβλέπει την κυκλοφορία του Apple Car μέχρι το 2026, γεγονός που επιβεβαιώνει κάποιες προηγούμενες αναφορές του Ming-Chi Kuo που έλεγαν ότι η προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του 2025 είχε μείνει πίσω.

Δείτε επίσης: Η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει νέα headphones με θύρα USB-C τον επόμενο μήνα

Η Apple φέρεται να εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια πάνω στο Apple Car καθώς είναι πιθανό να ξεκίνησε το 2014, δηλαδή πριν από την κυκλοφορία του πρώτου Apple Watch. Όπως φαίνεται θα κλείσει σχεδόν μια δεκαετία εργασίας για το μέχρι στιγμής μη ανακοινωμένο Apple Car.

Πηγή πληροφοριών: appleinsider.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS