ΑρχικήinetMy Photo Stream: Προειδοποίηση για όλους τους χρήστες iPhone

My Photo Stream: Προειδοποίηση για όλους τους χρήστες iPhone

Το My Photo Stream θα σταματήσει να λειτουργεί τον επόμενο μήνα, οπότε μερικοί χρήστες μπορεί να χάσουν φωτογραφίες, που αποτελούν σημαντικές αναμνήσεις τους.

Δείτε επίσης: iPhone: 10 tips για να κρατήσετε τα μηνύματα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα
My Photo Stream

Η υπηρεσία που κυκλοφόρησε το 2011, ήταν προκάχος της βιβλιοθήκης φωτογραφιών iCloud. Επέτρεπε στους χρήστες να μεταφέρουν φωτογραφίες και βίντεο από μια συσκευή σε μια άλλη χωρίς να καταναλώνεται αποθηκευτικός χώρος στο iCloud.

Η βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud έχει αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη για αποθήκευση φωτογραφιών σε διαφορετικές συσκευές. Πλέον, όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο συγχρονίζονται εύκολα σε όλες τις συσκευές.

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει το My Photo Stream στις 26 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι οποιεσδήποτε φωτογραφίες ή βίντεο δεν έχουν αντίγραφα ασφαλείας σε άλλο μέρος θα διαγραφούν.

Γράφοντας σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η εταιρεία είπε: “Οι μεταφορτώσεις νέων φωτογραφιών στο My Photo Stream από τις συσκευές σας θα σταματήσουν στις 26 Ιουνίου 2023. Τυχόν φωτογραφίες που έχουν μεταφορτωθεί στην υπηρεσία πριν από αυτήν την ημερομηνία θα παραμείνουν στο iCloud για 30 ημέρες από την ημερομηνία μεταφόρτωσης και θα είναι διαθέσιμες σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας όπου η Ροή φωτογραφιών μου είναι ενεργοποιημένη αυτήν τη στιγμή.

Δείτε ακόμα: Apple: Eπείγουσα ενημέρωση iPhone σε εκατομμύρια χρήστες

«Μέχρι τις 26 Ιουλίου 2023, δεν θα υπάρχουν φωτογραφίες στο My Photo Stream και η υπηρεσία θα τερματιστεί.»

iPhone

Αυτό σημαίνει ότι μια φωτογραφία που ανέβηκε στις 15 Ιουνίου, θα διαγραφεί μετά από έναν μήνα, στις 15 Ιουλίου.

Οι χρήστες που ακόμα έχουν τη συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για τη λήψη των φωτογραφιών ή βίντεο, ακόμα έχουν πρόσβαση στην αρχική τους βιβλιοθήκη. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τη διάρκεια ζωής της υπηρεσίας My Photo Stream που είναι 13 χρόνια και έτσι πολλοί μπορεί να έχουν αναβαθμίσει.

«Εάν μια φωτογραφία που θέλετε δεν υπάρχει ήδη στη βιβλιοθήκη σας σε ένα συγκεκριμένο iPhone, iPad ή Mac, βεβαιωθείτε ότι την έχετε αποθηκεύσει στη βιβλιοθήκη σας σε αυτήν τη συσκευή», προσθέτει η εταιρεία.

Προχωρώντας προς τα εμπρός, το iCloud Photos είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρείτε ενημερωμένες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάτε σε όλες τις συσκευές σας και να αποθηκεύετε με ασφάλεια στο iCloud. Εάν έχετε ήδη ενεργοποιημένες τις Φωτογραφίες iCloud σε όλες τις συσκευές σας, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο — οι φωτογραφίες σας συγχρονίζονται ήδη με το iCloud.

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να εκτυπώσετε μηνύματα κειμένου;

Για να ελέγξετε, στο iPhone ή το iPad σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > το όνομά σας > iCloud. Στο Mac σας, επιλέξτε το μενού Apple > Ρυθμίσεις συστήματος, κάντε κλικ στο όνομά σας και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο iCloud. Βεβαιωθείτε ότι γράφει “Ενεργό” δίπλα στις Φωτογραφίες σε κάθε συσκευή σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS