ΑρχικήTop PicksΟι καλύτερες κάμερες ασφαλείας της χρονιάς: Wyze, Arlo και άλλες

Οι καλύτερες κάμερες ασφαλείας της χρονιάς: Wyze, Arlo και άλλες

Είτε ανησυχείτε για κλοπή είτε θέλετε απλώς να παρακολουθήσετε το κατοικίδιο σας, οι κάμερες ασφαλείας παρέχουν ηρεμία με ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, ενσωματωμένες σειρήνες και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ας δούμε παρακάτω κάποιες από τις καλύτερες κάμερες ασφαλείας της αγοράς.

Wyze Cam (2020)

Η Wyze Cam που κοστίζει $ 20 δεν είναι απλώς μια οικονομική κάμερα αλλά κάνει και πολύ καλή δουλειά.

κάμερες ασφαλείας

Διαθέτει live streaming HD, ειδοποιήσεις κίνησης, νυχτερινή όραση, μια αξιοπρεπή εφαρμογή και, πάνω απ ‘όλα, 14 ημέρες δωρεάν χώρο αποθήκευσης στο cloud. Αυτή η κάμερα Wyze διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη υποδοχή κάρτας microSD εάν θέλετε τοπική αποθήκευση βίντεο αντί να βασίζεστε αποκλειστικά στην υπηρεσία cloud (πρέπει να αγοράσετε την κάρτα microSD ξεχωριστά).

Λειτουργεί με φωνητικές εντολές Alexa και Google Assistant και διαθέτει ζώνη ανίχνευσης κίνησης και δυνατότητα ακρόασης και ειδοποίησης για ειδικές συχνότητες, όπως συναγερμούς καπνού.

Arlo Video Doorbell

κάμερες ασφαλείας

Αυτή είναι μια έξυπνη κάμερα ασφαλείας. Το Arlo Video Doorbell των 150 $ έχει πολλές δυνατότητες. Ενώ τα 150 δολάρια δεν είναι λίγα, είναι πιο προσιτό από τα περισσότερα από τα άλλα smart buzzers που έχει δοκιμάσει το cnet.com. Ως κάμερα κουδουνιού, έχει σχεδιαστεί για να είναι εξωτερική κάμερα. Όπως και η εξωτερική κάμερα ασφαλείας Arlo Pro 3, η Arlo Video Doorbell διαθέτει arm/disarm modes, αμφίδρομο ήχο, ζώνες κίνησης και ενσωματωμένη σειρήνα.

Διαθέτει επίσης ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα συνδρομής cloud storage, ξεκινώντας από τα 3 $ ανά μήνα.

Nest Cam IQ Indoor

Η κάμερα εσωτερικού χώρου Nest Cam IQ $ 299 έχει πολλές ίδιες έξυπνες λειτουργίες και χαρακτηριστικά με το Nest Hello. Διαθέτει HD live streaming, ειδοποιήσεις κίνησης, ειδοποιήσεις προσώπων και πρόσβαση στην επιλογή υπηρεσίας Nest Aware. Ξεκινώντας από $ 5 ανά μήνα, μια συνδρομή Nest Aware προσφέρει προηγμένες δυνατότητες όπως η αναγνώριση προσώπου. Δημιουργήστε μια βάση δεδομένων με φίλους και συγγενείς και λάβετε ειδοποιήσεις που θα σας λένε ότι η “Molly” ή ο “Andrew” είναι στην πόρτα.

Αλλά αυτό το μοντέλο διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο ηχείο Google Assistant. Έτσι, όπως το Google Home και τα άλλα έξυπνα ηχεία και οθόνες με δυνατότητα Google Assistant, το Nest Cam IQ Indoor ανταποκρίνεται στη φράση “OK, Google”.

Arlo Pro 3

κάμερες ασφαλείας

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά η κάμερα Arlo Pro 3 είναι η κορυφαία επιλογή του Cnet. Το αδιάβροχο εξωτερικό της καθιστά αυτή την εξωτερική κάμερα ασφαλείας εξαιρετικά λειτουργική σε βροχή, χιόνι και υψηλές θερμοκρασίες. Η απλή μαγνητική βάση που συνοδεύει τις κάμερες καθιστά απίστευτα εύκολο το να αφαιρέσετε τις κάμερες όταν πρέπει να φορτίσετε την μπαταρία – ανεξάρτητα από το πού είναι εγκατεστημένες.

Logitech Circle 2

κάμερες ασφαλείας

Η Logitech Circle 2 είναι μία από τις λίγες κάμερες ασφαλείας στο σπίτι που λειτουργεί με την έξυπνη οικιακή πλατφόρμα HomeKit, συμπεριλαμβανομένης της απόκρισης σε εντολές Siri από ένα έξυπνο ηχείο HomePod. Λειτουργεί επίσης με την Alexa και τον Google Assistant, δίνοντάς σας πρόσβαση σε όλες τις κύριες λειτουργίες του φωνητικού βοηθού.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS